Beyaz, Survivor'da!

Kanal D ekranlarında yeni bölümleri ile her Cuma yayınlanan Beyaz Show ' da yine bomba videolar ekrana geldi. Beyazıt Öztürk ' ün sunumu ile ekrana gelen programda Furkan Andıç, Leyla Lydia Tuğutlu, Hakan Peker ve Cengiz Semercioğlu konuk olarak katıldı.
Beyazıt Öztürk Hakan Peker Beyaz Show Cengiz Semercioğlu Yılmaz Morgül 


Her hafta olduğu gibi bu haftada yine Beyaz ' ın içine girdiği programlara bir yenisi daha eklendi. Diziler ve filmlere montaj ile giriş yapan Beyaz ' ın bu defa girdiği program son zamanların en çok izlenen yarışması Survivor oldu. Yılmaz Morgül ve diğer yarışmacıların yanında duran görüntüler izleyicileri güldürdü.
Beyazıt Öztürk Hakkında
Babasının polis olması nedeniyle, ilk ve orta öğrenimini Anadolu'nun farklı illerinde tamamladı. O zamanlar iki aşamalı olarak yapılan üniversite giriş sınavının ilk aşamasını geçip ikincisini kazanamayınca, resim yeteneğini değerlendirebileceği düşüncesiyle güzel sanatlara yöneldi.Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Seramik-Heykel bölümünü kazandı. Aynı zamanda lisanlı basketbolcu olan Öztürk, üniversite eğitimini sürdür...
devamı
26 Mart 2016 Cumartesi günü yayınlandı