Beyaz Show'da Demet Akalın'ı şaşırtan görüntü

Ekranların en sevilen Talk Show programı Beyaz Show bu haftaki bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlledi.
Kemal Doğulu Yüksel Aytuğ Beyaz Show Demet Akalın 


Tüm Türkiyenin sevdiği ve beğenerek izlediği Beyaz show'un bu haftaki konukları ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bu Tarz Benim tarışması jürisi Kemal Doğulu ve gazeteci ve televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ'tu.

Kanal D yayınlanan Beyaz Show ' a konuk olarak katılan pop müziğin başarılı isimlerinden Demet Akalın sürpriz bir görüntüyle karşılaştı.

Programına katılan sanatçı ve oyunculara yaptığı şakalarla bilinen Beyaz bu hafta Demet Akalın ' a sürpriz yaptı. Beyaz ünlü popçunun 13 yaşındaki bir düğündeki göbek atarken çekilen görüntüsünü yayınladı. Akalın izlediği görüntü karşısında şaşkınlığı gizleyemezken Beyaz görüntülerden üzerine konuşarak ' Herkes normal kıyafetli bir sen farklısın, o günden belliymiş zaten senin yapın diyerek ' ünlü popçuya göndermede bulundu.

BEYAZ GAZETE

Yüksel Aytuğ Hakkında
Televizyon eleştirmenliği yapmaktadır. Yüksel Aytuğ, 1963 yılında Sivas, Hafik’de doğmuştur. Babasının memurluğu sırasında doğduğu Sivas Hafik’ten daha iki aylıkken tayin sebebiyle ayrılmış. Daha sonra ilk,orta ,liseyi İstanbul’da okudu. 1980 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden 1985 yılında mezun oldu....
devamı
Demet Akalın Hakkında
Demet Akalın (D. 23 Nisan 1972; Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı, eski manken ve oyuncudur. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yı...
devamı
20 Aralık 2014 Cumartesi günü yayınlandı