Beyaz Mahsun Kırmızıgül'den tokat yedi

Kanal D ekranlarının her hafta büyük bir merakla beklenen talk show programı Beyaz Show'un bu haftaki konukları Kendi sinemasını ve dilini yaratan yönetmen Mahsun Kırmızıgül, şarkılarıyla, tarzıyla Türkiye ' nin olmazsa olmazı Gülben Ergen, usta oyuncu Ali Sürmeli, Türk tiyatrosunun en komik kadınlarından Yasemin Yalçın, Türk sinemasının en sevilen kötüsü Nuri Alço ve yaptığı sosyal deneylerle adından söz ettiren Hayrettin Karaoğuz'dü.
Yasemin Yalçın Hayrettin Karaoğuz Gülben Ergen Ali Sürmeli Mahsun Kırmızıgül 


Beyaz'ın Gözgöze köşesinin bu haftaki konuğu Mahsun Kırmızıgül'dü. İçinden geldiği gibi konuşarak Mahsun Kırmızıgül'ü kendine ayar eden Beyaz sonunda tokatı yedi.
Ali Sürmeli Hakkında
M.S.Ü. Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun (1985) olan sanatçı, Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı. Sinema filmleri ve dizilerde oynadı. İlk başrolü 1995 yılında oynadığı ve yönetmenliğini Tülay Eratalay'ın yaptığı Düş, Gerçek, Bir de Sinema adlı filmdir. Deli Yürek dizisiyle televizyonda tanındı. Rol aldığı bazı tiyatro oyunları: Antigone : Sofokles - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2011 Ayak Takımı Arasında ...
devamı
28 Ocak 2017 Cumartesi günü yayınlandı