Ayşegül Doğan ve Özlem Özden yine kavga etti (Bu Tarz Benim)

Show Tv'nin tartışmalarıyla ünlü Bu Tarz Benim yarışmasındaki gerginliklerine bir yenisi daha eklendi.
Show Tv Bu Tarz Benim Yarışması 


“SİNSİ PLANLARINI ANLIYORUM”
Ayşegül Doğan'ın kıyafetini eleştirmek için söz alan Özlem Özden'in sözleri tartışmanın fitilini ateşledi. “Ayşegül düşündüklerimi söyleyeceğim ama alınıp arkanı dönme çocuk gibi.” diyen Özlem'e diğer yarışmacı cevabı “Ben seni her gördüğümde sinsi planlarının olduğun anlıyorum” oldu.

“BECERİKSİZ”
Yarışmacı arkadaşının kıyafetini eleştiren Özlem, “Ben seni sıradan buldum” dedi. Ayşegül ise bu eleştiriye “Ben sıradan bir insanım” diyerek karışık verdi. İkili arasındaki gerginlik karşılıklı atışmalarla devam ederken Özlem'in'beceriksiz' değerlendirmesi tansiyonu yükseltti. Ayşegül, yarışmacı arkadaşının eleştirilerine “Dışlardaki halinle buradaki halini kıyaslasak yarışmaya nasıl alındığını tartışırız” diyerek karşılık verdi.

' KÜÇÜH HANIM DEĞİL KÜÇÜK ÇOCUKSUN '
İkili arasındaki tartışma şu şekilde devam etti:

Özlem: İnşallah çocukluktan erişginliğe geçtiğin zaman bunları tekrar konuşuruz.

Ayşegül: Artık seninle tartışmak istemiyorum

Özlem: Yürüyüşün bile çocuk.

Ayşegül: Sen burada mankenlerden ders alarak yürümeyi öğrendin. Kendini söyletme bize.

Özlem: Birinden ders alarak bir şeyler öğrenmekten ben kıvanç duyarım. Sana küçük hanım diyorlar. Aslında küçük hanım değil küçük çocuksun. Ve ben bunu ayıplamıyorum.

Ayşegül: Sana ne benim yürüyüşümden. Ne yapsın ilgiye aç. Şov yapıyor.
Bu Tarz Benim Yarışması Hakkında
Bu Tarz Benim Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle, Cumartesi günü ise heyecan dolu ‘Eleme Gecesi’ ile Show TV’de! Yapımcılığını Production House’un sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışma...
devamı
11 Kasım 2014 Salı günü yayınlandı