Ahmet Özhan: Aşk karşındakinde sendekini bulmaktır

Atv'de yayınlanan Zahide Yetiş'in sunduğu Zahide ile Yetiş Hayata adlı programa konuk olan ünlü sanatçı Ahmet Özhan aşka dair açıklamalarda bulundu.
Atv Ahmet Özhan Zahide Yetiş 


'İnsan denilen eşrefi mahluk kendinde bulunan cevheri nerede görürse tanır ve hisseder' diyen Ahmet Özhan 'Bu sıfırdan sonsuza bütün insanlarda yani hangi değere inanırsa inansın bu böyledir' dedi.

'Aşk karşındakinde sendekini bulmaktır, sendekini aramaktır' diyen 'Ahmet Özhan bu irtibat ancak ve ancak cenabı hakkın temel olarak insanlara lütfettiği kendinden güzellikleri algılamakla, hissetmekle, seyretmekle olabilir' dedi.

Ahmet Özhan 'Siz kendinizdeki varolan zatı kendinize ait zannederseniz işte benlik odur bu durumda herşeyi kendi çapınızda ve kendi eksenizde görürsünüz. Diğeri ise her nereye kılsam nazar sevgiliden başka bir şey görmem durumudur bu şekilde düşüne bildiğiniz zaman benlikten ve şirkten kurtulmuş olursunuz' şeklinde konuştu.



Ahmet Özhan Hakkında
İlk profesyonel sahne deneyimi 1968 yılında Bebek Belediye Gazinosundadır. Genç yaşta başlayan sahne performanslarıyla Ahmet Özhan 70’li ve 80’li yılların popüler Türk Müziği yorumcusu olarak tanınmıştır. İlerleyen yıllarda zamanın çeşitli üstadlarından birebir istifadeleri olmuş, bu arada plak çalışmalarının yanı sıra, sinema filmleri, televizyon dizi ve konserleri, radyo çalışmaları ile çeşitli televizyon kanallarının müzik programlarında yorum...
devamı
10 Nisan 2015 Cuma günü yayınlandı