Adanalı Ronaldo Gökmen Akdoğan Beyaz Show'a Konuk Oldu

Adanalı Ronaldo Gökmen Akdoğan Beyaz Show'a Konuk Oldu İzle... Adanalı Ronaldo lakaplı Gökmen Akdoğan Beyaz Show'a katıldı. Adanalı Ronaldo'nun konuk olduğu Beyaz Show izleyenleri ekran başına kilitledi. Adanalı Ronaldo ve Beyaz'ın diyalogları herkesi kahkahalara boğdu. Adanalı Ronaldo Gökmen Akdoğan Beyaz Show'da Cristiano Ronaldo ile nasıl tanıştığını anlattı. İşte Adanalı Ronaldo ve Beyaz'ın arasında geçen o samini diyaloglar...
Cristiano Ronaldo Kanal D Beyaz Show Galatasaray Ronaldo 


Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya benzerliğiyle dikkat çeken Adanalı Ronaldo lakaplı Gökmen Akdoğan Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'un konuğu oldu.

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya benzerliğiyle dikkat çeken Adanalı Ronaldo lakaplı Gökmen Akdoğan Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'un konuğu oldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeReal Madrid'in Galatasaray'la yaptığı maç sonrası Ronaldo'yla buluşan Gökmen Akdoğan, Ronaldo'nun hediye ettiği formayla programa çıktı. Beyaz Show Adanalı Ronaldo'yla izleyicileri resmen ekrana kilitledi.

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'ya benzemek için düzenli olarak kuaföre giden ve sonunda kendini benzeten Adanalı Ronaldo Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynanan Galatasaray-Real Madrid maçı için Türkiye'ye gelen Ronaldo'yu maçtan sonra yakaladı. En büyük hayali olan Ronaldo ile tanışmasını gerçekleştirdi. Ronaldo kendisine benzeyen Adanalı Ronaldo'ya formasını armağan etti. 23 yaşındaki Adanalı Ronaldo Beyaz Show'da ki konuşmalarıyla keyifli dakikalar yaşattı.
Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı