2013 Survivor Hilmi Cem ve Murat 'Gay' Dedikoduları İçin Ne Dediler? İzle

2013 Survivor Hilmi Cem ve Murat 'Gay' Dedikoduları İçin Ne Dediler?... Survivor'un ayrılmaz ikilisi Hilmi Cem ile Murat, gay oldukları yönündeki iddialara canlı yayında yanıt verdiler. Beyaz Tv'de yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze'nin dün akşamki konukları Survivor 2013'ün ayrılmaz ikilisi Hilmi Cem ile Murat oldu.
Survivor Kenan Erçetingöz Acun Ilıcalı Beyaz Tv Star Tv 


Yarışmada çok yakın arkadaş olmalarıyla dikkat çeken ikili hakkında gay olduğu iddialarında bulunulmuştu. Murat bu iddialara bakın nasıl yanıt verdi. Hilmi Cem ile Murat Twiiter'da yazılan 'Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Murat ile Hilmi' yazısına çok güldüklerini söylediler.

'NE BİZİM BİRBİRİMİZDEN NE DE İNSANLARIN BİZDEN ŞÜPHESİ VAR'

Murat, 'Canları sağolsun, hiç önemli değil. Bende onların yerinde olsan böyle bir şey görsem, ben de gülerim. Çünkü ben onların bu esprisini kaldırabilirim. Yoksa bizim ne birbirimizden şüphesi var ne de insanların bizden şüphesi var' diye konuştu.

'ONU YAZANI SURVİVOR'A GÖNDERMEK LAZIM'

Murat, 'Onu yazanı Survivor adasına göndermek lazım. Bizim ruh halimizi bire bir yaşasın ondan sonra bize hak vereceklerdir. Ama asla darılmıyoruz, istediklerini yazabilirler' şeklinde konuştu.



Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
5 Temmuz 2013 Cuma günü yayınlandı