West Bromwich 5-5 Manchester United Maç Özeti Ve Golleri

Şampiyon Manchester United, Alex Ferguson'ın takımın başındaki son maçında konuk olduğu West Bromwich Albion deplasmanından 5-5'lik beraberlikle ayrıldı.
Javier Hernandez Manchester United Sir Alex Ferguson West Bromwich 


Şampiyonluğunu ilan eden Manchester United, sezonun son maçında West Bromwich Albion deplasmanındaydı. 10 gün önce emekliliğini açıklayan Sir Alex Ferguson 'ın Kırmızı Şeytanlar 'ın başında son kez çıktığı maç adeta gollerle başladı.

Altıncı dakikada Shinji Kagawa ile öne geçen ManU, üç dakika sonra Jonas Olsson 'un kendi kalesine gönderdiği topla farkı iki ye çıkarttı. Dakikalar 30 'u gösterirken Alexander Büttner ile skor 3-0 oldu.

İlk yarıda ev sahibi takımın tek golünü 40. dakikada James Morrison kaydetti ve ilk yarı 3-1 sonuçlandı.

İkinci 45 dakikada da gol yağmuru devam etti. 50. dakikada Romelu Lukaku farkı bire indirdi. 53 'te sahneye çıkan Robin van Persie 'yi, 63 'te Javier Hernandez takip etti.

Karşılaşmanın son dakikalarında WBA arka arkaya iki gol buldu. 81 'de önce Lukaku, saniyeler sonra ise Mulumbu fileleri sarsarak skoru 5-4 'e getirdi.

Artık uzatma devresine girerken ev sahibi West Brom, Mulumbu ile skoru eşitledi. Bu inanılmaz maç 5-5 sonuçlandı.

Manchester United bu beraberlikle sezonu 89 puanla noktalarken, WBA ise 49 puanla ve sekizinci sırada ligi bitirdi.

Bir diğer Manchester temsilcisi ve lig ikincisi City ise orta sıralardaki Norwich City 'yi ağırladı. Konuk ekip kaçtı, City kovaladı ancak son sözü 65 'te Howson söyledi. Norwich sahadan 3-2 'lik galibiyetle ayrılmış oldu.

20 Mayıs 2013 Pazartesi günü yayınlandı