Wesley Sneijder'ın İmza Töreni -3

Wesley Sneijder'ın İmza Töreni. Galatasaray, Wesley Sneijder ile Türk Telekom Arena Stadı'nda resmi sözleşme imzalayacak.Galatasaray, Wesley Sneijder ile Türk Telekom Arena Stadı'nda resmi sözleşme imzalayacak. İmza törenine Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan, ikinci başkan Ali Dürüst ve sarı-kırmızılı kulübün efsane başkanlarından Ali Tanrıyar da katılacak. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Hollandalı futbolcu, ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçerek futbolcular ile tanıştı.
Türk Telekom Metin Oktay Tesisleri Wesley Sneijder Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri 


Galatasaray'ın süper yıldızı Sneijder bugün resmen sarı kırmızılı renklere kendini bağlayacak imzayı atıyor.Galatasaray'ın dün Türkiye'ye getirdiği Hollandalı süper yıldız Wesley Sneijder'in Türk Telekom Arena'daki imza töreni düzenleniyor..

Ali Dürüst, Lütfi Arıboğan ile birlikte Sneijder'in katıldığı imza törenine taraftarlardan yoğun ilgi var. Çok sayıda taraftar stada akın edince Sarı Kırmızılı taraftarlar içeri alındı. Hollandalı yıldız Galatasaray forması ile taraftarlar önünde şov yaparak 3,5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

İtalyan ve Hollandalı çok sayıda gazeteci salonda. Medyanın ilgisi büyük ve eski başkanlardan Ali Tanrıyar da töreni izlemek için salona geldi.
22 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı