Werder Bremen Bayern Münih: 0-7 Maç Özeti

Werder Bremen Bayern Münih: 0-7 Maç Özeti ve Golleri... Almanya Bundesliga'da 15. hafta mücadelesinde lider Bayern Münih, deplasmanda Werder Bremen'i 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Bayern Münih'in Werder Bremen karşısındaki gollerini Assani Lukimya(K.K), Van Buyten, Frank Ribery(2), Mario Mandzukic, Thomas Müller ve Mario Götze kaydetti. İşte Frank Ribery'nin yıldızlaştığı Werder Bremen Bayern Münih maçının özet görüntüleri...
Bundesliga Werder Bremen Bayern Münih 


Almanya Bundesliga'da 15. hafta mücadelesinde lider Bayern Münih, deplasmanda Werder Bremen'i 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Almanya Bundesliga'nın 15. haftasında Bayern Münih, Werder Bremen deplasmanına konuk oldu. Dakikalar 21'i gösterdiğinde Assani Lukimya'nın kendi kalesine attığı golle Bayern Münih, 1-0 öne geçti. 27. dakikada Bayern Münih, Van Buyten ile skoru 2-0'a taşıdı. 38'de sahneye Fransız yıldız Frank Ribery çıktı ve durumu 3-0'a getirdi. İlk yarı 3-0'lık Bayern Münih üstünlüğü ile sona erdi.

Bayern Şov Devam Etti

Maçın ikinci yarısına da Bayern Münih etkili başlayan ekip oldu. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Mario Mandzukic, durumu 4-0'a getiren golü kaydetti. 69'da Thomas Müller sahne aldı ve takımının 5. golünü rakip filelere gönderdi: 0-5. 83'te Ribery kendisini 2, takımının 6. golünü kaydetti: 0-6. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde Mario Götze, maçın skorunu belirleyen golü kaydetti ve Bayern Münih, deplasmanda 7-0 gibi farklı bir skorla galip gelmeyi bildi.

9 Aralık 2013 Pazartesi günü yayınlandı