Valenciennes PSG: 0-4 Maç Özeti (Ibrahimovic'ten Hat-Trick)

Valenciennes PSG: 0-4 Maç Özeti ve Golleri İzle...
Lyon Paris 


Ligue 1'in 17. haftasında Valenciennes, Zlatan Ibrahimovic'in üç golle yıldızlaştığı maçta PSG'ye 4-0 mağlup oldu.

Fransa Ligi'nin 17. haftasında lider Lyon'u kovalayan Paris Saint-Germain, deplasmanda Valenciennes'i Zlatan Ibrahimovic'in hat-trickiyle 4-0 mağlup etti.

Maça etkili başlayan konuk ekipte henüz 1. dakikada Pastore'nin ceza sahası dışından şutunu kaleci kurtardı. 11. dakikada ise kazanılan serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşünen Ibrahimovic kaleyi tutturamadı. 28. dakikada Lavezzi'nin pasında pozisyona giren Ibrahimovic takımını öne geçiren isim oldu 0-1.

İlk yarıda ev sahibi ekip ilk pozisyonunu 42. dakikada buldu. Carlos Sanchez'in ceza sahası dışından şutu savunmadan döndü. İlk devre PSG üstünlüğüyle tamamlandı 0-1.

PSG ikinci yarıya da çok istekli başladı. 49. dakikada Zlatan Ibrahimovic, ceza sahası içerisinde topla buluştu ve düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkaran isim oldu 0-2.

Maçın 54. dakikasında Menez'in pasında yine Ibrahimovic şutunu çekerek hat-trick yaptı ve PSG farkı üçe çıkardı 0-3. 58. dakikada Valenciennes'de Dossevi'nin şutu farklı şekilde auta gitti. 82. dakikada sahneye bu sefer Lavezzi çıktı ve düzgün bir vuruşla maçın skorunu belirledi 0-4.

Bu sonucun ardından PSG 32 puana ulaşırken Valenciennes 26 puanda kaldı.

12 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı