Valencia Real Madrid: 1-1 Maçın Özeti (24.01.2013) Haberi

Valencia Real Madrid: 1-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle (24.01.2013)... Valencia, sahasında Real Madrid'i ağırladı. Real Madrid, Valencia ile 1-1 berabere kaldı. Real Madrid, Kral Kupası çeyrek finalinde Valencia ile 1-1 berabere kalmasına rağmen, yarı final biletini cebine koymasını bildi. Real Madrid'in golünü 44. dakikada Karim Benzema kaydederken, Valencia'nın golü 52'de Tino Costa'dan geldi. Fabio Coentrao ve Angel Di Maria'nın kırmızı kart görmesiyle, Real Madrid mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
Real Madrid Valencia Ronaldo 


İspanya Kral Kupası Çeyrek Final 2. maçında Real Madrid, Valencia deplasmanına konuk oldu. 90 dakika sonunda galip çıkmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Mücadelede gol perdesi, 44. dakikada açıldı. Karim Benzema, Valencia ağlarını havalandırarak Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Valencia, aradığı beraberlik golünü 52. dakikada buldu. Bu kez sahnede Tino Costa vardı. Arjantinli golcü, kaydettiği golle mcüadeleye 1-1'lik eşitliği getirirken skoru da tayin etti. Real Madrid'te Fabio Coentrao, 51. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 88'de Angel Di Maria'nın da kırmızı kart görmesiyle Real, mücadeleyi 9 kişi tamamladı.

İlk karşılaşmayı kendi sahasında 2-0 kazanan Real Madrid, bu sonuçla yarı finale yükselen takım oldu. Valencia ise kupaya veda etti.

VALENCİA - REAL MADRİD: 0-5 MAÇIN ÖZETİ




24 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı