VakıfBank şampiyonluk kupasını kaldırdı - İSTANBUL

- Vakıfbanklı oyuncuların sevinç gösterileri - VakıfBank Başantrenörü Guidetti ile röportaj - Kupa töreninden görüntüler - VakıfBank oyuncularından Zehra Güneş ve Takım kaptanı Gözde Kırdar ile röportajVoleybolda maçın ardından - VakıfBank Başantrenörü Guidetti:"Bu takım asla vazgeçmedi. Oldukça mutluyum. Seride 2 - 1 geriden gelerek şampiyon olduk"İSTANBUL (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play - off final serisinde Eczacıbaşı VitrA'yı 3 - 2 geçerek şampiyon olan VakıfBank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, çok iyi bir mücadele vererek şampiyon olduklarını söyledi.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Guidetti, kupayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.Verdikleri iyi mücadele sonunda şampiyon olduklarını belirten Guidetti, "Bu takım asla vazgeçmedi. Oldukça mutluyum. Seride 2 - 1 geriden gelerek şampiyon olduk. Tüm takıma teşekkür ediyorum. Özellikle de kaptan Gözde Kırdar'a çok teşekkür ederim. VakıfBank'ta hedefler hiçbir zaman bitmez. Önümüzdeki tüm kupaları kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.VakıfBank oyuncularından Zehra Güneş ise ilk şampiyonluğunu elde etmenin heyecanını yaşadığını aktardı.Türkiye'nin çok zorlu bir lige sahip olduğunu dile getiren Zehra, "Çok zorlu maçlardan sonra buraya kadar geldik. İlk şampiyonluğumu yaşadım. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Umarım bu şampiyonluğun devamı gelir." diye konuştu.
Takım kaptanı Gözde Kırdar da şampiyonluktan dolayı bütün takım arkadaşlarını tebrik ederek, "İnanılmaz bir seriydi. Çok uzun yıllardır Türkiye böyle bir seri izlemedi. İki takım da şampiyonluğu hakketti ama biz kazandık. Kazandığımız için çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.
Şampiyon Basın Mensupları 

26 Nisan 2018 Perşembe günü yayınlandı