Uruguay - İspanya: 1-0 Maçı Geniş Özeti

Uruguay - İspanya: 1-0 Maçın Geniş Özeti... İspanya ile Uruguay FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya geldi. İspanya'yı uzatma bölümünde attığı golle 1-0 yenen Uruguay, yarı finale yükseldi. U20 Dünya Kupası çeyrek final maçında Uruguay, turnuvanın favorilerinden İspanya'yı uzatma dakikalarında Avenatti'nin attığı golle 1-0 yenerek eledi ve adını yarı finale yazdırdı.İşte Uruguay İspanya maçının geniş özeti...
Maç Özeti Uruguay İspanya 20 Yaş Altı Dünya Kupası 


U20 Dünya Kupası çeyrek final maçında turnuvanın favorilerinden İspanya, Uruguay ile Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına 0-0'lık eşitlikle gitti.

İkinci yarıda her iki takım da etkisiz bir oyun oynadı. Maçın 90 dakikası 0-0'lık eşitlikle sonlandı ve maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarının 103. dakikasında Uruguay, sağ kanattan kullanılan kornerle ceza sahası içerisinde bulunan Felipe Avenatti'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Geriye kalan dakikalarda İspanya gol arasa da istediğini alamadı ve Uruguay'ın maçı 1-0 kazanmasıyla elendi. Uruguay bu galibiyetle adını yarı finale yazdırdı.

Uruguay, yarı finalde Irak -Kore maçının galibi ile 10 Temmuz'da karşı karşıya gelecek.

8 Temmuz 2013 Pazartesi günü yayınlandı