Türkiye Danimarka Maçı Hazırlıkları

Türkiye-Danimarka maçı hangi kanalda? Türkiye Danimarka Maçı Hazırlıkları Devam ediyor.
Ali Sami Yen Emre Belözoğlu Volkan Demirel Nuri Şahin Arda Turan 


Türkiye A Milli Futbol Takımı 500. sınavında Danimarka karşısında...14 Kasım 2012 tarihinde Türk Milli Futbol Takımı ' nın tarihi maçını atv ekranlarında izleyeceksiniz.26 Eylül 1923'te başlayan, 2002 Dünya ve 2008 Avrupa 3.lükleriyle taçlanan yolculukta bu tarihi maç hiçbir zaman unutulmayacak ve tarihteki yerini alacak.89 yıllık tarihinde, 5 kıtadan, 82 takımla oynayan Türkiye A Milli Futbol Takımı 500. sınavında Danimarka karşısında...Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena ' da saat 21:00 ' de başlayacak maç öncesi çeşitli sürprizler de yer alacak.

Geçmişte A Milli Takım formasıyla ülke futboluna katkıları bulunan eski futbolcularımız da bu tarihi karşılaşmaya tanıklık etmek üzere stattaki yerlerini alacaklar. Geçmiş TFF başkanları, teknik direktörler ve A Milli futbolcularının özel olarak davet edildiği karşılaşma öncesinde, dört ayrı kategoride futbol adamlarına, verdikleri hizmetler dolayısıyla plaket takdim edilecek.

A Milli Futbol Takımı, Danimarka ile yapacağı özel maçın hazırlıklarına bu gün yaptığı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.BJK Nevzat Demir Tesisleri ' nde Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki antrenmana İspanya'dan gelen Emre Belözoğlu ve Arda Turan, uçaklarının yeni inmesinden dolayı katılamadı. Volkan Demirel, Sercan Sararer ve Selçuk İnan sakatlıklarından dolayı antrenmanda yer almadı.

Antrenmandan önce A Milli Takım ' a ilk kez çağrılan Kerim Frei ve Aykut Demir basın mensuplarının sorularını yanıtladı.A Milli Takımda oynamak büyük onur olduğunu vurgulayan Aykut Demir, ' Bunun için Abdullah hocama teşekkür ederim. İnşallah A Milli Takımda kalıcı olurum. Bunun için elimden geleni yapacağım. Zaten benim hedefimde de burada forma giymek vardı. Danimarka ile özel maç olsa da çok ciddi bir şekilde maça çıkacağız. Galip gelerek milletimize hediye etmek istiyoruz” dedi.

Kerim Frei ise 18 yaşında A Milli Takım ' a seçilmenin kendisi için gurur verici olduğunu ifade ederek, “İlk antrenmanıma çıkacağım. Umarım performansımla hocamı etkileyebilirim. Kadroya girmek için elimden geleni yapacağım. Burada olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Takım içinde Türkçe konuşamamam sorun olmayacak, çünkü Gökhan Töre ve Nuri Şahin ile Almanca diğer arkadaşlarımla da İngilizce konuşuyorum. En kısa zamanda bir hoca ile anlaşıp Türkçe dersleri alacağım” diye konuştu.
13 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı