Tuncay Şanlı'dan 7 Yıl Sonra İlk Hattrick Burak Yılmaz'dan

Cluj filelerine 3 gol bırakan Burak Yılmaz, Tuncay Şanlı'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yapan isim Türk futbolcu oldu.
Cristiano Ronaldo Galatasaray Ronaldo Burak Yılmaz Tuncay Şanlı 


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. maçında Rumen temsilcisi Cluj ile deplasman karşılaştı. Sarı kırmızılılar, Burak Yılmaz'ın 3 golü ile sahadan 3-1 galip ayrıldı ve grupta ikinci sıraya yükseldi. Bu sonuçla Galatasaray gruplardaki ilk galibiyetini almış oldu.

TUNCAY'DAN SONRA İKİNCİ HAT-TRICK
Cluj deplasmanında hat-trick yapan Burak Yılmaz, Tuncay Şanlı'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta 3 gol atan ikinci futbolcu oldu. Tuncay Şanlı Fenerbahçe formasıyla Manchester United'a 3 gol atmayı başarmıştı. Bu sonucun ardından Galatasaray 10 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda maç kazanmış oldu.

Messi'yi Geride Bıraktı

Burak Yılmaz, Cluj deplasmanında yaptığı hat-trick'le hem takımının şansını devam ettirdi hem de gol krallığında adını yukarılara yazdırdı.

Cluj deplasmanında hat-trick yapan Galatasaraylı Burak Yılmaz, gol sayısını 4'e çıkardı. Burak diğer golünü de İstanbul'da Cluj'a atmıştı. 4 gollü Burak, ilk 4 maç sonunda Barcelonalı Messi'yi geride bıraktı. Messi'nin gol sayısı ise 3. Gol krallığında zirvede ise 5 golle Cristiano Ronaldo bulunuyor.



Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
8 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı