TSYD Geleneksel Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Geleneksel Spor Yazarları Armağanı Yarışması ve Sportif İletişim Başarı Ödülleri, sahiplerini buldu.
Avrupa Esat Delihasan Erol Ünal Karabıyık Burak Yılmaz Fatih Terim 


Türk sporunun Oscar'ı olarak gösterilen TSYD-Türk Telekom Ödülleri, Mustafa Kemal Kültür Merkezi Akatlar AVM'de gerçekleştirildi. Sportif İletişim Başarı Ödülleri'nde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Avrupa şampiyonu satranççı Kübra Öztürk, Avrupa ve Dünya şampiyonu Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı, Vakıfbank Türk Telekom Kadın Voleybol Takımı, Fenerbahçe Universal Kadın Voleybol Takımı, Avrupa ve Dünya şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp ve spor yöneticisi Neşe Çetin, ödüle layık görüldü. Törene katılamayan Fatih Terim'in plaketini Galatasaray TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Tankaya, Burak Yılmaz'ın plaketini Trabzonspor yetkilisi Fatih Şahinoğlu, Gülsüm Tatar'ın plaketini ise Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan aldı. TSYD'nin Geleneksel Spor Yazarları Armağanı Yarışması'nın ödül töreninde dereceye giren gazetecilere de ödülleri verildi. TV Spor Eserleri dalında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Eyüp Turan ' Polisleri Taşladı, Formula 1'de mankenlerle poz verdi ' haberiyle ikincilik ödülüne layık görülürken, ödülünü TSYD Trabzon Şube Başkanı Cevat Kol'dan aldı.
Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
1 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı