Son Dakika Galatasaray Haberleri (Kübra Hera Aslan)

Son Dakika Galatasaray Haberleri (Kübra Hera Aslan) Galatasaray son dakika haberleri. Galatasaray haberleri, spor haberleri.
Avrupa Atletico Madrid Galatasaray Arsenal Fatih Terim 


Galatasaray'da gösterdiği yüksek performansla dikkat çeken Selçuk İnan, transferin de gözde isimleri arasında yer alıyor. Selçuk ile ilgili bir çok haber çıksa da sarı-kırmızılı yönetimin tavrı net, teklif yok.

Trabzonspor'dan transfer edildiği günden bu yana Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Selçuk İnan, başarılı performansını Şampiyonlar Ligi'nde de sürdürünce Avrupa'nın dev takımlarına aracılık yapan menajerler milli futbolcunun transfer durumunu araştırmaya başladı.

Teknik direktör Fatih Terim'in tüm planlarını üstüne kurduğu Selçuk İnan için sarı-kırmızılı kulübe şu anda tek bir resmi teklif ulaşmadı. Çeşitli basın yayın organlarında Selçuk İnan için Liverpool, Arsenal ve Atletico Madrid'in resmi girişimlere başladığı haberleri sıkça işlense de sarı-kırmızılı kulübün bu konudaki açıklaması net; ' teklif yok ' .

Avrupa'nın dev takımlarına menajerlik yapan bazı şirketler aracılığıyla Selçuk İnan'ın transfer durumunun araştırılması ise sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri tarafından ciddiye alınmıyor.

Galatasaray ile olan sözleşmesi 2016 yılında sona erecek olan Selçuk İnan için gelebilecek olası teklifler karşısında da tavrını net olarak belirleyen ve milli futbolcuyu elden çıkartmak istmeyen sarı-kırmızılı yönetim, başarılı futbolcunun her bir yıl boyunca alacağı 2 milyon euroluk sabit ücrete de iyileştirme yapılabileceğinin sinyalini verdi.
Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
26 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı