Sivasspor Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Sivasspor Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları. Spor Toto Süper Lig ' in 3. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular pas çalışması ve kondisyon çalıştı. Çift kale maç ile tamamlanan idmana sakatlığı süren Abdulkadir Özgen ve Grosicki katılmadı.
Süper Lig Teknik Direktör Spor Toto Spor Toto Süper Lig Roberto Carlos 


Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Roberto Carlos, Kadıköy ' de kendilerinin çok zor bir maç beklediğini belirterek, “Fenerbahçe ' yi sürekli takip ediyoruz ne aşamalardan geçtiklerini biliyoruz. Çok iyi bir takım, Kadıköy ' de bizi çok zor bir maç bekliyor bu yüzden ona göre hazırlanıyoruz. Taraftarlar özellikle çok ciddi bir baskı oluşturacaktır. Bunların hepsinin farkındayız bizde ona göre çalışıyoruz” dedi.

Eski takımına karşı mücadele edecek olmanın güzel bir duygu olacağını ifade eden Carlos, “Hayatımda bugüne kadar birçok kez oynadığım statlarda diğer takımlara gidip de oynadığım oldu. Buda o anlardan bir tanesi ama Fenerbahçe her zaman bana iyi yaklaşmış bir kulüptür. Taraftarlar bana her zaman iyi davranmış bir kulüp o yüzden şimdi diğer taraf olarak gideceğim onlara karşı taraf olarak gideceğim. Eminim ki yine iyi davranacaklardır onlara da güzel bir maç izlettireceğiz” diye konuştu.

Bir basın mensubunun “Fenerbahçe ' nin UEFA Şampiyonlar Ligi ' nde elenmesinin bir dezavantaj olur mu?” sorusu üzerine Carlos, “Aslında kötü bir durum bu sonuçlar karşılığında Fenerbahçe bize karşı hırslanarak gelecektir. Bunun farkındayız ona göre çalışıyoruz. Ama bizde o sahaya galibiyet için çıkacağız” yanıtını verdi.

Sivasspor'un maçta favori gösterildiğinin belirtilmesi üzerine Carlos, “Favori olarak gösterilmek çok güzel ama bizim favori olmamız için sahada gerekeni yapmamız gerekiyor. Eğer yeterli motive olmazsak, eğer yeterli çalışmazsak, yeterli konsantrasyonu göstermezsek bir anlamı kalmaz yenilebiliriz. Favoriliğimizi devam ettirmek için sahaya çıkıp doksan dakika oyunumuzu oynayıp galip gelmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
29 Ağustos 2013 Perşembe günü yayınlandı