Sivasspor'dan ağız ve diş sağlığına destek - SİVAS

- Sivas spor'dan ağız ve diş sağlığına destek - Mecnun Otyakmaz açıklama - Başhekim Fuat Şen açıklama - Protokolün imzalanması Sivas spor'dan ağız ve diş sağlığına destekSİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivas spor ile Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi arasında protokol imzalandı.Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Sivas spor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, protokolün hayırlı olmasını diledi. Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yöneticilerine teşekkür eden Otyakmaz, "Buradaki amacımız, hedefimiz ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık oluşturmak. Çok önem verdiğimiz altyapıdaki değerli oyuncularımıza, çocuklarımıza ağız ve diş sağlığı eğitimini vermek ve bu alışkanlığı edinmelerini sağlamak. Bu yüzden Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastane Başhekimi Fuat Şen ise Sivas spor Kulübü ve yöneticilerine teşekkür etti. Protokol kapsamında Sivas spor A Takımı ve altyapı futbolcularının sağlık taramaları ve tedavilerinin yapılacağını, oral hijyen eğitimlerinin, dental tranva eğitimlerinin ve beslenme konusunda eğitimlerinin verileceğini aktaran Şen, "Bu amaçla Sivas spor Kulübü ve Ağız Diş Sağlığı Hastanesi olarak Türkiye'ye örnek olacak, farkındalık yaratacak bir protokol imzalıyoruz. Buradaki en önemli konumuz sporcunun sağlıklı olması her anlamda başarıyı getirir. 'Sağlık ağızdan başlar' sloganıyla inşallah bu yaptığımız protokolle birlikte tüm Türkiye'ye örnek oluruz. Kulüp çalışanlarımız ve aileleri de bu protokole dahil edip hastanemizde gerekli taramalarını yapıp tedavileri yapılacaktır." diye konuştu.
Konuşmaların ardından Otyakmaz ve Şen karşılıklı olarak protokolü imzaladı.Protokol kapsamında Sivas spor futbolcuları, kulüp çalışanları ve ailelerinin tedavileri Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde yapılacak.
Hastane İmza Töreni Farkındalık İş Sağlığı Diş Sağlığı 

2 Mayıs 2019 Perşembe günü yayınlandı