Şırnak'ta Fenerbahçe Şampiyonluk Çoşkusu

Cizre ' de Fenerbahçe ' nin şampiyonluk coşkusu ve izinsiz gösteriler geceye damga vurdu. İzinsiz gösteri yapmak isteyen göstericiler polisle çatışırken, Fenerbahçe taraftarları ise şampiyonluk coşkusunu yaşadı.
Şırnak Cizre Şampiyon Fenerbahçe 


Şırnak ' ın Cizre İlçesinde İdil Caddesi ve Yafes Caddesine çıkıp izinsiz gösteri yapmak isteyen bir gurup gösterici polisle çatıştı. İdil ve Yafes Caddesine çıkan yüzleri maskeli 50 kişilik bir gurup Türkiye ile Suriye sınırında yapımı devam eden Hendek ve Diyarbakır ' da üç kız çocuğuna yapılan taciz olayını bahane ederek Polis araçlarına taş, hava fişek, ses bombası ve Molotof kokteylleri ile saldırdı. Göstericiler Polisin uyarılarına rağmen dağılmayıp polis zırhlı araçlarına saldırmaya devam edince, polis guruba tazyikli su gaz bombası ve plastik mermilerle müdahale ederek gurubu dağıtmaya çalıştı. Polisin müdahale ettiği gösterici gurup ara sokaklara kaçarken, göstericilerin attığı Molotof kokteyllerinin isabet ettiği bazı zırhlı araçlar yanma tehlikesi geçirdi. Yanma tehlikesi geçiren zırhlı araçlara Toma araçları anında müdahale etti.

-POLİS CAMİ AVLUSUNDA 150 MOLOTOF KOKTEYLİ ELE GEÇİRDİ

Cizre Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin izinsiz gösteri yapılacağı yönünde aldığı istihbarı bilgiler doğrultusunda Nur Mahallesine bir operasyon gerçekleştirdi. TEM ekiplerinin yapmış olduğu operasyonda göstericilerin cami avlusunda gizlediği ve gece yapılacak olan eylemde Polise ve polis araçlarına atmak için kullanıma hazır 150 adet Molotof Kokteyli, PKK Bayrağı, Göstericilerin eylemde kullandığı kıyafetler ve patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

-BİR YANDA İZİNSİZ GÖSTERİ BİR YANDA DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Cizre ' de bir tarafta izinsiz gösteriler yaşanırken bir tarafta da Fenerbahçe ' nin şampiyonluk coşkusu yaşandı. İdil ve Yafes Caddesinde izinsiz gösteri yapan göstericilere polis müdahale ederken, Orhan Doğan Caddesi, Belediye Caddesi,Nusaybin Caddesi, Dağ Kapı Mahallesinde Fenerbahçe ' nin şampiyonluk Coşkusu yaşandı.İzinsiz gösteriler ve Şampiyonluk coşkusu geç saatlere kadar devam etti.
28 Nisan 2014 Pazartesi günü yayınlandı