Sinan Engin'den Tudor'a tepki

Spor Toto Süper Lig'de, Jan Olde Riekerink ile yolları ayıran ve teknik direktörlüğe Igor Tudor'u getiren Galatasaray, yeni teknik direktörüyle çıktığı ilk maçında Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı.
Çaykur Rizespor Wesley Sneijder Hakan Balta Eren Derdiyok Spor Toto Süper Lig 


Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder, Eren Derdiyok, Lionel Carole'la birlikte Rize'ye götürülmeyen Hakan Balta ve Bruma, Çaykur Rizespor deplasmanında takımdaki yerlerini alamadı.

Bu oyunculardan en çok Bruma'nın kadroya alınmaması büyük ses getirdi.

Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, Bruma'nın bu maçta olması halinde Galatasaray maçı kazanacağını, ayrıca oyuncunun götürülmemesinin tamamen skandal bir karar olarak nitelendirdi.

İşte ünlü spor yorumcusunun bu konuyla ilgili açıklamaları;

SAYGISIZLIK MI YAPTI?

Tudor'un açıklamları tamamen skandal. Bruma ne yaptı saygısızlık mı yaptı? Benim duyduğum sadece yedek takımla oynarken koşmamış. Bunu hemen orada halledeceksin.

BRUMA OLSA KAZANIRSIN

Gelir gelmez 2-3 günde kadro dışı bıraktın. Çağıracan aslanım benim, kaplanım benim deyip gaz verecen. Kendi egon için bütün Galatasaraylıların mutluluğunu etkileyemesin. Sen bugün oraya Bruma'yla gitsen bu maçı kazanırsın.

FAZLA SIKMAYACAKSIN

Bir futbolcu çok mu önemli? Evet çok önemli. bugün Bruma olsa maçı kazanırsın. Pazartesi alma artık. Pazartesi de aynı davranırsa ne yapacan? Yıldız futbolcular çiçek gibidir fazla sıkmayacan.

19 Şubat 2017 Pazar günü yayınlandı