Sinan Engin: Beleştepe'nin adı değişsin

İstanbul Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen hain saldırıda 38 vatandaşımız şehit oldu.
Beşiktaş Sinan Engin Vodafone Arena Beyaz Futbol 


Saldırı Beşiktaşlıların Beleştepe olarak adlandırdıkları bölgede gerçekleştirildi. Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin'den bu konuyla ilgili tarihi bir çağrı geldi.

'BELEŞTEPE'NİN ADI DEĞİŞTİRİLSİN'

Beleştepe'nin adının değişmesi gerektiğini söyleyen Engin 'Yarın bombanın patladığı yere Ultraslan olamak üzere, Beşiktaş taraftarı, parti temsilcileri hepsi oraya gidiyor, ben buradan bir şey söylüyorum. Bundan sonra Beleştepe bitmiştir, Şehitler Tepesi'dir.Çarşı'ya da söylüyorum bu konunun üzerine gidin. Takipçisi olun.' diye konuştu.

'ORASI ARTIK GAZİDİR'

Ahmet Çakar ise ilk defa böyle bir saldırının stat yakınlarında olduğunu ifade ederek 'Ben buradan Beşiktaş kulübüne, Vodafone şirketine bir şey teklif etsem, ilk defa bir terör olayında bir stadın tavanına kan bulaştı. Dün kopan bir uzuv stadın damına düştü. bu resmen olamaybilir ama benim için Vodafone Arena, Gazi Vodafone Arena'dır.' dedi.
Sinan Engin Hakkında
Türkiye U-17kez de Türkiye U-21 Türk milli takım forması giymiştir. Ümit Milli Takım Menajerliği yapan Engin, Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapmaktadır. Aktif futbol hayatının ardından sırasıyla Kuşadasıspor, Boluspor ve Ankaraspor'da görev almıştır. Seda Sayan ile olan evliliğinden, 1990 doğumlu oğlu Oğulcan Engin, Beşiktaş altyapısında futbola başladı ve bir süre futbolculuk kariyerini sürdürdü. Ayşe Karasu ile yaptığı ikinci evliliğinden E...
devamı
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
12 Aralık 2016 Pazartesi günü yayınlandı