Sergen Yalçın ve Erman Toroğlu'ndan Aziz Yıldırım'a sert tepki

TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Futbol Arenası' programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hafta içi takımla birlikte yaptığı toplantı masaya yatırıldı.
Sergen Yalçın Erman Toroğlu Fenerbahçe Başkanı Süleyman Seba Aziz Yıldırım 


Program yorumcuları Erman Toroğlu ve Sergen Yalçın, bu durumun teknik direktör İsmail Kartal'ın otoritesini sarstığını savundu.

Fenerbahçeli futbolcuların İsmail Kartal yerine Aziz Yıldırım'ı dikkate aldığını belirten Toroğlu,' Ben kulüp başkanıyım, sen teknik direktör ve sen de futbolcusun. Ben içeri girdim bunu böyle şunu şöyle yapın diyorum. Hoca da dinliyor. Futbolcu sahaya çıktığında hocayı dinleyecek, başkanı değil. Ama sen teknik direktörün otoritesini alt üst ediyorsun. Futbolcular teknik direktörü sallamıyor. Yalnız İsmail Kartal'a değil Aykut Kocaman'a da aynısı yaptı. Aykut gelirken saçları simsiyahtı, giderken bembeyaz oldu. Aykut takımdan giderken Noel Baba gibi gitti” dedi.

Aziz Yıldırım'a bir tepki de Sergen Yalçın'dan geldi.

Bir kulüp başkanının sürekli olarak futbolcularla toplantı yapmasını eleştiren Sergen Yalçın 'Bir başkan takımla bir yılda 25 toplantı yapar mı? Biz futbolcuyken Süleyman Seba kulübe sadece bayramda gelirdi. Şimdi başkanlar antrenmana bile geliyor. Antrenmanda, soyunma odasında, her yerde başkan var. O zaman teknik direktörün ne ayrıcalığı kalır? Başkan dediğin biraz uzakta durur. Lisansı olsa neredeyse maça çıkacak' diye konuştu.


8 Aralık 2014 Pazartesi günü yayınlandı