Real Madrid 2 - 0 Sevilla Maçı Özeti Golleri (Süper Kupa Maç Özeti)

Real Madrid Sevilla Maçı Özeti ve Golleri İzle (Süper Kupa maç özeti İzle) Real Madrid Sevillamaçı golleri izle, Real Madrid Sevilla geniş özeti izle, Real Madrid Sevilla kaç kaç bitti? Real Madrid Sevilla Maçı İzle. Real Madrid Sevilla'yı UEFA Süper Kupası finalinde 2-0 mağlup etti. Yeni transferlerin sahada yer aldığı karşılaşma heyecan verici pozisyonlara sahne oldu. Real Madrid Sevilla maçı futbolseverleri ekran başına kitledi.
Uefa Şampiyonlar Ligi Cristiano Ronaldo Piotr Trochowski Atletico Madrid 2014 Dünya Kupası 


Real Madrid Sevilla karşılaşması nefesleri kesti. Avrupa'nın iki büyük kupasının şampiyonu olan iki İspanyol ekibi Real Madrid ve Sevilla Süper Kupa maçında kozlarını paylaştılar. Real Madrid de Sevilla da karşılaşmayı kazanarak sezona iyi bir başlangıç, moralli bir giriş yapmak istediler. Real Madrid Sevilla karşılaşması futbolseverleri ekran başına kitledi. Real Madrid Sevilla sezon öncesinde kozlarını Büyük Britanya'da Galler'in Cardiff şehrinde Cardiff City Stadı'nda paylaştılar. Real Madrid takımında gözler yeni transferleri aradı. James Rodriguez ve Toni Kroos karşılaşmaya ilk 11'de başladılar. Keylor Navas ise yedek kulübesinde başladı. Sevilla takımında ise Rakitic'in yokluğu hissedildi.

UEFA Süper Kupası Final karşılaşmasında Real Madrid Sevilla karşılaşmasında ilk gol perdesi 30. dakikada aralandı. Cristiano Ronaldo, Gareth Bale'in ortasını gole çevirdi ve Real Madrid Sevilla karşısında skoru 1-0 yaptı. Real Madrid Sevilla maçının ilk yarısı başka gol olmayınca bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına Real Madrid hızlı başladı. Henüz 49. dakikada yine Cristiano Ronaldo skoru 2-0 yaptı. Karim Benzema'nın pasını gole çeviren Ronaldo maça damgasını vurdu. Real Madrid Sevilla maçı bu skorla sona erdi.

REAL MADRİD 2-0 SEVİLLA GENİŞ MAÇ ÖZETİ

Geçen sezonu Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'i UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde mağlup ederek Avrupa'nın en prestjli kupasını kazanarak kapatan Real Madrid Sevilla ile oynayacağı UEFA Süper Kupası'nın final karşılaşmasını kazanarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak için karşılaşmaya çıktı. İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid bu sezon La Liga'da şampiyonluğu hedefliyor. Real Madrid bu sezon transfer döneminde yine iddialı transferler yaptı ve büyük bedeller ödedi. Real Madrid bu transfer döneminde şu ana kadar, AS Monaco'dan Dünya Kupası'nda Kolombiya'yı uçuran James Rodriguez'i, Bayern Münih'ten Alman yıldız Toni Kroos'u ve kaleye takviye olarak da yine Kosta Rika'nın Dünya Kupası'ndaki başarısında pay sahibi olan Keylor Navas'ı transfer etti.

Diğer taraftan geçen sezonu Unai Emery yönetiminde UEFA Avrupa Ligi Finali'nde Portekiz devi Benfica'yı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Sevilla'da sezona Real Madrid'i yenerek ve UEFA Süper Kupası'nı müzesine getirerek başlamak istiyordu. Sevilla bu transfer döneminde geçen sezon kazanılan başarıda büyük pay sahibi olan Ivan Rakitic'i Barcelona'ya kaptırdı.

Stat: Cardiff City

Hakem: Mark Clattenburg

Real Madrid: Iker Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrao (Marcelo), Daniel Carvajal, James Rodriguez (Isco), Gareth Bale, Luka Modric (Asier Illarramendi), Toni Kroos, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema

Sevilla: Beto, Daniel Filipe Carrico, Coke (Diogo Figueiras), Nicolas Pareja, Federico Fazio, Fernando Navarro, Aleix Vidal (Iago Aspas), Grzegorz Krychowiak, Vitolo, Denis Suarez (Reyes), Carlos Bacca

Goller: 30. ve 49.dk. Cristiano Ronaldo

Sarı Kartlar: Daniel Carvajal, Toni Kroos / Vitolo, Fernando Navarro

REAL MADRİD - SEVİLLA MAÇ BİLGİLERİ

UEFA Süper Kupa finali Geçtiğimiz sezonu Avrupa'nın kulüpler bazındaki en büyük kupasıyla kapatan Real Madrid, tarihinde 4. kez Süper Kupa finaline çıkacak. Real Madrid, 1998 ve 2000'deki finallerde Chelsea ile Galatasaray'a mağlup olurken, 2002'de ise Feyenoord'u devirerek ilk ve tek şampiyonluğunu kazanmıştı. Geçen sezonun UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla ise, 2006'daki UEFA Süper Kupa finalinde Barcelona'yı mağlup ederken, 2007'de ise Milan'a boyun eğmişti. Ayrıca UEFA Süper Kupa finalinde 4. kez aynı ülkeden iki takım karşı karşıya gelecek.

UEFA Süper Kupa maçında geçen sezonun UEFA şampiyonlar ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla, Galler'in başkenti Cardiff'te yarın karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid ile geçen sezon UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla, UEFA Süper Kupa maçında yarın Galler'in başkenti Cardiff'te karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmayı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Simon Beck ve Stuart Burt yapacak. Darren England ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Real Madrid, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalde kendi ülkesinden Atletico Madrid'i 4-1 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı. Sevilla ise UEFA Avrupa Ligi finalinde Portekiz temsilcisi Benfica'yı normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla 4-2 yenerek, kupayı müzesine götürmüştü.

REAL MADRİD 3 TRANSFER YAPTI

Real Madrid, yeni sezon öncesi kadrosunu 3 transferle güçlendirdi. Fransa'nın Monaco takımından Kolombiyalı James Rodriguez, Almanya'nın Bayern Münih ekibinden Toni Kroos ve İspanya'nın Levante takımından Kosta Rikalı Keylor Navas'ı transfer eden Real Madrid, böylece 2014 Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan 3 oyuncuyu kadrosuna kattı.

REAL MADRİD KADROSU

Kaleciler: Keylor Navas, Iker Casillas, Jesus Fernandez.

Savunma: Sergio Ramos, Raphael Varane, Pepe, Nacho Fernandez, Marcelo, Fabio Coentrao, Daniel Carvajal, Alvaro Arbeloa.

Orta saha: Sami Khedira, Luka Modric, Asier Illarramendi, Xabi Alonso, James Rodriguez, Toni Kroos, Isco, Gareth Bale, Angel di Maria.

Forvet: Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Jese.

SEVİLLA'DAN 6 TRANSFER

UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla yeni sezon için kadrosuna 6 yeni oyuncu kattı. En önemli oyuncusu Ivan Raketic'i Barcelona'ya veren Endülüs ekibi, Las Palmas'tan kaleci Mariano Barbosa, Osasuna'dan Alejandro Arribas, Fransız ekibi Rennes'den Grzegorz Krychowiak, Barcelona'dan Denis Suarez, Almeria'dan Aleix Vidal ve Liverpool'dan Iago Aspas'ı transfer etti.

SEVİLLA KADROSU

Kaleciler: Beto, Mariano Barbosa, Javi Varas.

Savunma: Federico Fazio, Daniel Carriço, Alejandro Arribas, Nicolas Pareja, Alberto Moreno, Fernando Navarro, Moi, Diogo Figueiras, Coke, Cicinho.

Orta saha: Vicente Iborra, Grzegorz Krychowiak, Denis Suarez, Piotr Trochowski, Sebastian Cristoforo, Vitolo, Aleix Vidal, Bryan Rabello, Miroslav Stevanovic, Jose Antonio Reyes, Manu del Moral, Jairo.

Forvet: Carlos Bacca, Kevin Gameiro, Iago Aspas, Raul Rusescu, Baba, Carlos Fernandez.
Bacca

CEZALI OYUNCULAR

Xabi Alonso, Real Madrid ve Sevilla arasında oynanacak UEFA Süper Kupası finalinde oynayamayacak. UEFA Tahkim Kurulu, Real Madridli Xabi Alonso'nun 1 maçlık cezasını kaldırılmasına yönelik yapılan başvuruyu reddetti.
Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
13 Ağustos 2014 Çarşamba günü yayınlandı