Off-Shore 225. Şampiyonası Yapıldı

Işıklar Dünya Off-Shore 225. Şampiyonası ' nın 12. sıralama yarışının son ayağı Gaziantep'te yapıldı.İstanbul Off-Shore Kulübü tarafından düzenlenen şampiyonada, 25 tur için parkura çıkan 8 tekne kıyasıya bir mücadeleye girdi. Tüm takımlar, herhangi kaza yaşamadan bitiş noktasına geldi. Şampiyonada,31.56.744 ' lük zamanla ECI Men Cosmetics birinci, 32.14.496 ' lık zamanla Beşiktaş Miele ikinci ve YKM Spor ise 33.16.054 ' lük zamanla üçüncü oldu.
İpekyolu Bestami Alkan Karadeniz Cafer Yılmaz Yaşar Karadeniz 


Yarışmada dereceye girenlere kupaları, Gaziantep Vali Yardımcısı Bayezit Bestami Alkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çamlıoğlu ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bülent Özkan tarafından verildi.

Yarışma sonunda gazetecilere açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Dün cumartesi olmasına rağmen bugünkü kadar kalabalık yoktu. Dünkü canlı yayını izleyenler, bugün buraya akın ettiler. Aşağı yarışmanın olduğu bölge ve Zeugma Antik Kenti Müzesi oldukça kalabalıktı. Müzeye gelenler yüzleri binleri buldu. Amacımıza ulaştık. Bu su sporunu tarihle bütünleştirdik. Modern bir sporun yanında tarihi bir kent insanlar bu güzelliği yaşıyorlar. Bunu başardık. Şu anda müzenin içerisi oldukça kalabalık. 2023 yılına kadar 5 milyon turist bunun içinde her türlü çalışmayı yapacağız. Elimizde oldukça muazzam hazinelerimiz var. Suyumuz, tarihimiz ve mutfağımız var. Bunları birleştirip ve 2023 hedefi olan 5 milyon turisti Gaziantep olarak bu hedefe ulaşacağız. Çok güzel organizasyon oldu” dedi.
1 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı