Moskova’da Galatasaray Çoşkusu

Moskova ' nın en iyi Türk restoranlarından sayılan Ocakbaşı Restaurant ' ta Fenerbahçe-Galatasaray maçı heyecanı yaşandı.
Avrupa Galatasaray Moskova 


Moskova ' nın Paveletskya tren garı yakınlığında bulunan Ocakbaşı Restoran, daha önceki derbi maçlarında olduğu gibi yine taraftarlarla dolup taştı. Türkiye şampiyonunun belirlendiği Fenerbahçe-Galatasaray maçını TV ekranında izleyen konuklar hem akşam yemeği yedi ve hem de maç heyecanını doyasıya yaşadı. Çok sayıda kişinin tercih ettiği mekâna gelenler lezzetli yemeklerin tadına bakarken, maç keyfi de yaptı. Maç bitiminde Galatasaray taraftarları sevinç tezahüratları yaparken, Fenerbahçeliler ise rakip taraftarları kutlayarak dostluk mesajı verdi.

İHA ' ya açıklamada bulunan Ocakbaşı restoranının işletmecisi Abdurrahim Güzel, “Böyle maçlarda kazanmak tabii ki çok önemli, ama bizi ilgilendiren ortak sevinçlerimizin burada topluca paylaşılmasını sağlamaktır. Çok güzel bir dostluk ortamında maç izlendi. Böyle güzel insanlara ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz” dedi.

Galatasaray taraftarlarından Oğuz Yılmaz “Yıllardan beri Fenerbahçe ' yi Şükrü Saraçoğlu stadında yenemedik. Ama bugün orada şampiyonluğa ulaştık. Bunu ilahi adalet olarak görüyorum” şeklinde konuşurken, Ömer Yiğit ise “Çok mutluyuz. Tüm Galatasaraylıları buradan tebrik ediyorum. Alın teriyle bir şampiyonluk oldu. Fenerlilere ise bir dahaki seneye diyorum” dedi.

Fenerbahçeli Selçuk Demir ise “Galatasaraylıları tebrik etmiyorum. Ayrıca Avrupa Şampiyonlar liginde Galatasaray ' a rakip olacak takımlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
13 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı