Mönchengladbach AEL Limassol 2-0 Maçın Özeti Ve Golleri

Mönchengladbach AEL Limassol 2-0 Maçın Özeti Ve Golleri UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 5. hafta mücadelesinde Borussia Mönchengladbach; AEL Limassol'un 10 kişi kalmasını çok iyi değerlendirdi, Fenerbahçe'nin galibiyetiyle tur biletini cebine indirdi..
Marsilya Limassol Avrupa Fransa Avrupa Ligi 


Mönchengladbach [2 - 0] AEL Limassol

76' L. Bebe (Kırmızı kart - AEL Limassol)
79' [1 - 0] I.d. Camargo
90+1 [2 - 0] I.d. Camargo

Fenerbahçe'nin de yer aldığı UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 5. hafta mücadelesinde Borussia Mönchengladbach, grubun son sırasında yer alan AEL Limassol'u konuk etti.

Gruptan çıkma şansını sürdürebilmek için, galibiyetsiz rakibi karşısında kazanmak isteyen Alman ekibi Mönchengladbach ilk yarıda gol bulamadı.

İkinci yarıda rakibinin kilidini açmak için uğraşan Mönchengladbach karşısında direnen AEL Limassol, 76. dakikada 10 kişi kaldı. Herrmann'a yaptığı faulün ardından Bebe, doğrudan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Rakibinin 10 kişi kalmasını çok iyi değerlendiren Borussia Mönchengladbach, 79. dakikada de Camargo ile aradığı golü buldu. 90+1'de bir kez daha sahneye çıkan de Camargo skoru belirledi: 2-0

Borussia Mönchengladbach, 5 maç sonunda puanını 8 yaparken; Fransa'dan gelen Fenerbahçe galibiyeti ile üst tura çıkmayı bitime 1 hafta kala garantiledi. 5 puanda kalan Marsilya'ya ikili averajda üstünlük sağlayan Alman ekibi, son haftadaki maçların sonucu ne olursa olsun adını son 32'ye yazdırdı..

23 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı