Milan 0 - 0 Anderlecht Maç Özeti (Champions League) 19.09.2012

Milan 0 - 0 Anderlecht, Milan Anderlecht, Milan Anderlecht maçı, Milan Anderlecht maç özeti, Milan Anderlecht canlı yayın. Milan Anderlecht live 0-0
San Siro Uefa Şampiyonlar Ligi Milan Belçika Anderlecht 


Serie A devi AC Milan, kötü gidişatına Şampiyonlar Ligi'nde de dur diyemedi. Belçika şampiyonu Anderlecht, San Siro'dan bir puan çıkarmayı başardı.Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda mücadele eden İtalyan devi AC Milan'ın Belçika şampiyonu Anderlecht'i konuk ettiği maçta gol sesi çıkmadı.

İki takım da ilk yarıya etkileyici bir başlangıç yapamadı. Sadece kontrataklardan ve duran toplardan gelen pozisyonlar ilk yarı boyunca seyircileri heyecanlandırabildi.12. dakikada sol kanatta topu alan Kljestan, Mbokani'yle verkaç yaptıktan sonra içeri kat etti. Önünü boş bulan Kljestan'ın sert şutunda Abbiati, yatarak topu kornere çelmeyi başardı.15'te De Sciglio'nun sağ kanattan ön direğe kestiği ortada Boateng, topukla vuruş yapmak istedi. Ayak koyan Wasilewski, topu kornere yolladı.

18'de Emanuelson, sağ kanatta topla buluşup içeri kat ettikten sonra şutu çekti. Savunmaya çarpan şutunda arka direkte topu kontrol eden isim Flamini oldu. Proto'yla karşı karşıya kalan Flamini'nin vuruşunda kaleci topu kornere gönderdi.27'de sağ kanattan gelişen Anderlecht atağında Gillet, Antonini'yi çalımlayıp ceza sahasına daldı. İçeri kat eden Gillet'nin sol ayağıyla çektiği şutta Abbiati, topu kornere çeldi.31'de Emanuelson'un sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği uzun pası Boateng göğsüyle kontrol etti. Ganalı oyuncunun kontrolünden sonra yaptığı vuruşta Proto, yatarak topun sahibi oldu.



34'te Boateng'in ceza sahasına attığı uzun pasta gerilerden gelen Emanuelson, topa ayağını uzattı. Hollandalı oyuncunun aşırtma denemesinde Proto, topun sahibi oldu.İlk yarıda iki takım da eşitliği bozmayı başaramadı.Aynı tas, aynı hamam.İlk yarıda esiri olduğumuz temposuzluk ikinci yarıda da peşimizi bırakmadı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta yine kontrataklar etkiliydi.52. dakikada sağ kanatta topu alan Mbokani, bindiren Biglia'ya pasını çıkardı. Hızla topu kontrol ettikten sonra Biglia, ceza sahasına daldı. Önünü boşaltan Arjantinli oyuncunun dar açıdan çektiği şutta top üstten auta gitti.64. dakikada Milan, maçın en net pozisyonundan yararlanamadı. Sol kanattan Emanuelson'un yaptığı ortayı ön direkte kafayla tamamlayan isim El Shaarawy oldu. Genç oyuncunun vuruşundan yerden de seken topu Proto, harika bir refleksle çeldi. Daha sonra Gillet, topu uzaklaştırdı.

66'da De Sciglio, sağ kanattan ön direğe ortasını kesti. Deschaht'ın markajındaki Pazzini'nin vuruşunda top yandan auta çıktı.69'da sol kanattan El Shaarawy, Emanuelson'a pasını verdi. Yay üzerindeki kontrolünden sonra ceza sahasına giren Emanuelson, müsait pozisyonda kötü bir vuruş yapıp topu auta yolladı.Kalan sürede gol sesi çıkmayınca taraflar bir puanı paylaştılar.





19 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı