Mersin İdman Yurdu Eskişehirspor: 0-3 Maç Özeti

Mersin İdman Yurdu Eskişehirspor: 0-3 Maç Özeti ve Golleri İzle... Eskişehirspor deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu 3-0 mağlup etti. Eskişehirspor Mersin İdman Yurdu'nu 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Mersin İdman Yurdu karşısında Eskişehirspor'un gollerini Akaminko, Erkan Zengin ve Serol Demirhan kaydetti. İşte Mersin İdman Yurdu Eskişehirspor Maç Özeti...
Eskişehirspor Mersin İdman Yurdu Mersin İdmanyurdu Türkiye Kupası Fenerbahçe 


Ziraat Türkiye Kupası B grubu mücadelesinde Mersin deplasmanına konuk olan Eskişehirspor, deplasmanda 3-0 galip gelerek bir üst tura yükselmeyi başardı. Eskişehir'e galibiyeti getiren golleri, 48'de Akaminko, 58'de Erkan Zengin ve 77'de Serol Demirhan kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası 6. hafta mücadelesinde Eskişehirspor, grupta iddaası bulunmayan Mersin İdman Yurdu'na konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında iki taraf aradığı golü bir türlü bulamadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısına ise Eskişehirspor hızlı başladı ve 48. dakikada Jerry Akaminko'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Mersin İdman Yurdu, beraberlik için bastırırken, 58. dakikada Erkan Zengin durumu 2-0'a getirerek Eskişehir'i rahatlatan golü kaydetti. Maçın sonucunu belirleyen gol ise 77. dakikada Serol Demirhan'dan geldi: 3-0.

Eskişehirspor, bu galibiyetle yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibi olurken, Mersin İdman Yurdu grubu 0 puanla tamamlayarak taraftarlarını hayâl kırıklığına uğrattı.
28 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı