Medical Park Antalyaspor - Bursaspor Maçı Özeti

Spor Toto Süper Lig ' in 30. haftasında, Bursaspor deplasmnda Medical Park Antalyaspor ' u ikinci yarda bulduğu golle 1-0 mağlup etti.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligin üst sırasını ilgilendiren bir maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Maçın ilk 35 dakikasında Antalyaspor ' un daha istekli oynadığını kaydeden Karaman, “Maçı kendi sahalarında kabul ettiler. Uzun ve arkaya atılan toplarla tehlike oluşturmaya çalıştılar. İki direkten dönen topları var. İkinci yarıda oyuncu değişikliği bize golü getirdi. Ardından skoru korumaya gittik. Seyirci açısından tatmin edici oyun ortaya çıkmadı. 3 puan bizim için son derece önemliydi. Rakiplerimizin puan kaybetmesiyle ligdeki durumumuz farklı bir yere geldi. Önümüzdeki hafta Akhisar Belediye ile oynayacağız” diye konuştu.
Medical Park Antalyaspor Bursaspor Spor Toto Süper Lig Mehmet Özdilek Hikmet Karaman 


Mehmet Özdilek ' i başarılı bir teknik direktör olduğunu ifade eden Karaman, “Birbirimizi desteklemek zorundayız. Bir gün tepede bir gün yerin dibinde olabiliyorsunuz. Bazen şansız şekilde maçı kaybedebiliyorsunuz. Birbirimizi desteklemeliyiz” dedi.

Yeşil-beyazlı futbolcu Vederson, önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, “ Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Bir golle çok önemli 3 puan aldık” dedi.Yeşil-beyazlı futbolcu Basser, çok önemli bir zafer kazandıklarını kaydederek, “ Zaman geçtikçe daha iyi oynuyoruz. Ligin bitmesine az kaldı. Ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Zorlu bir maç oldu. Antalyaspor ofansif anlamda iyi bir takımdı. Gol yemeden kazanmak çok güzel” şeklinde konuştu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, oyunun karşılığının mağlubiyet olmaması gerektiğini kaydetti. 2 tane direkten dönen topları olduğunu hatırlatan Özdilek, “İlk yarının son dakikasında yüzde yüz gol pozisyonumuz vardı. Golü bulsak farklı olabilirdi. Rakibe tek pozisyon verdik oda gol oldu. Mağlup olduk. Duran toptan pozisyonumuz vardı ama beraberliği bulamadık. Oyunun karşılığı mağlubiyet olmamalıydı. Bugün şans yanımızda değildi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Kazanıp lig sonsuna kadar takibi sürdürmek istiyoruz. 4. ' cülük şansımız zora girdi. Önümüzdeki 4 maçı kazanıp yolumuza bakacağız” ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Ali Tandoğan, şansız bir gol ile maçı kaybettiklerini hatırlatarak, “Ama onun dışında maçın hakkı bizimdi. Top rakipteydi ama en çok pozisyona giren bizdik. Golü bulsak maç farklı olabilirdi. Kaybettiğimiz için üzgünüz” diye konuştu.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Mehmet Sedef, direkten dönen 2 toplarının olduğunu belirterek, kazanmaları gereken bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.
22 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı