Manchester City Stoke City: 3-0 Maç Özeti

Manchester City Stoke City: 3-0 Maç Özeti ve Golleri İzle...Premier Lig'in 21. hafta karşılaşmasında, Manchester City, evinde Stoke City'yi rahat geçti: 3-0. Ligde Manchester United'in arkasında ikinci sırada bulunan Manchester City, 21. haftada Stoke City'i konuk etti. Mavi-beyazlılar, rahat bir oyunla rakibini 3-0 mağlup etti.
Manchester City Stoke City Manchester İngiltere Premier Lig 


İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında Manchester City ile Stoke City, karşılaştı. Etihad Stadı'nda oynanan karşılaşmadan Mavi-beyazlılar, Pablo Zabaleta, Edin Dzeko ve Sergio Aguero(pen)'nun golleriyle 3-0 galip ayrıldı ve takibini sürdürdü.

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıyı Manchester City, Pablo Zabaleta'nın 43. dakikadaki golüyle 1-0 önde tamamladı.

Skor üstünlüğüyle ikinci yarıya başlayan ev sahibi ekip, oyuna hükmeden taraftı. Mavi-beyazlılar, 56. dakikada Edin Dzeko'nun golüyle skoru 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın 74. dakikasında ise Arjantinli golcü Sergio Aguero, penaltıdan kaydettiği golle skoru belirledi ve Manchester City karşılaşmadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Ligde 2. sırada bulunan Manchester City, bu sonuçla puanını 44'e yükseltti ve takibini sürdürdü. Stoke City ise 29 puanda kaldı.

2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı