Mahmut Uslu: Efendilik bizden gider

Fenerbahçe kafilesine Sürmene'de yapılan saldırı sonrasında Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, olay yerinde açıklamalarda bulundu.
Çaykur Rizespor Rizespor Fenerbahçe Çaykur Mahmut Uslu 


Fenerbahçe kafilesi, Rizespor maçı sonrası Sürmene'den geçerken silahlı saldırıya uğradı.

Bu saldırı sonrası kafileyi taşıyan otobüsün şöförü Ufuk Kıran ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Bu olay sonrası Mahmut Uslu önemli açıklamalarda bulundu.

Bu saldırıda direkt olarak otobüsün parçalanması ve futbolcuların ölmesinin hedeflendiğini söyleyen Mahmut Uslu, ' Türkiye zor günlerden geçiyor. Ama şimdi gördüğünüz vaka, normal bir vaka değil. Bu, direkt olarak şöförü öldürmeye ve yaralamaya yönelik bir saldırı. Çünkü başka yere yok. Yalnız şoföre saldırı var. Başka yere ateş edilmiyor. Otobüs uçsun parçalansın futbolcular ölsün istiyorlar. Bunun başka bir anlamı yok ' dedi.

Takım doktorumuz ilk müdahaleyi yapmış şöföre. Burnunu kapatmış, kan ağzından gelmiş. Ağzını kapatmış, bu sefer kan burnundan gelmiş. Yerler kan içinde. İnşallah düzelir. Biz bugüne kadar hep sustuk, artık susmayız. Yeter artık. Bundan sonra efendilik bizden gider. Herkes konuştuğu için buralara geldi bu konu. Biz Trabzon'a her geldiğimizde tarlalardan gittik sesimizi çıkarmadık. O yasa Passolig'le düzelmez.
4 Nisan 2015 Cumartesi günü yayınlandı