Liverpool - Udinese 2-3 (Maç Özeti 2012)

Liverpool - Udinese maçı geniş özeti ve golleri izle...
Avrupa Liverpool Antonio Di Natale Avrupa Ligi İtalyan 


UEFA Avrupa Ligi A Grubu mücadelesinde Liverpool, evinde Udinese'ye 3-2 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu mücadelesinde Liverpool, evinde Udinese'ye 3-2 mağlup olarak grupta 3 sırayı aldı. Udinese ise 4 puana ulaşarak ikinciliğe yükseldi.

İlk 20 dakikası golsüz sona eren karşılaşmada ilk gol sesi 23. dakikada geldi. Genç futbolcu Shelvey, topu ağlarla buluşturarak Liverpool'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda her iki takım da gol pozisyonlarından yararlanamadı ve mücadelenin ilk yarısı Liverpool'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Udinese, ikinci yarıya daha baskılı başladı. İtalyan ekibi, ikinci yarının hemen ilk dakikasında Antonio Di Natale'nin golüyle mücadeleye eşitlik getirdi: 1-1. Karşılıklı ataklarla devam eden maçta Udinese, Sebastian Coates'in 70. dakikada kendi kalesine attığı golle durumu 2-1'e getirdi. Bu golün ardından oyunu adeta rakip kaleye yıkan Siyah-Beyazlı takım, 72'de Pasquale'yle farkı 2'ye çıkardı: 1-3. Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol Luis Suarez'den geldi. Yıldız futbolcu, 74. dakikada frikikten bulduğu golle son noktayı koydu: 2-3.

Liverpool, Udinese karşısında aldığı bu sonuçla grupta 3 puanla 3. sırayı alırken Udinese, 4 puana ulaşarak ikinciliğe yükseldi.

5 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı