Liverpool Fulham: 4-0 Maç Özeti

Liverpool Fulham: 4-0 Maç Özeti ve Golleri İzle... İngiltere Premier Lig'de Liverpool, Anfield'da konuk ettiği Fulham'ı 4-0 mağlup etti.
Fulham Barcelona Atletico Madrid Fenerbahçe Ronaldo 


Maça hızlı başlayan ev sahibi, 8. dakikada savunma oyuncusu Martin Skrtel'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı boyunca rakibi karşısında çok daha üstün olan Liverpool, 36'da ise farkı 2'ye çıkardı. Steven Gerrard, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti ve aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıda da sahada Liverpool'un bariz üstünlüğü vardı. Günün başarılı ismi Stewart Downing, 52'inci dakikada ceza sahasına sağ taraftan girerken, sol ayağı ile çok sert vurdu ve skoru 3-0'a getirdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında rahat bir oyun sergileyen Liverpool, orta sahada yaptığı pas sayısını artırdı ve zaman zaman tempoyu düşürdü.

Maçın son dakikasında Hugo Rodallega'nın harika frikiğini son anda kaleci Reina çıkarırken, bu pozisyonun dönüşünde Liverpool'un golü geldi. Sol taraftan ceza sahasına giren Jose Enrique, kale sahası önündeki Suarez'e çıkardı. Uruguaylı golcü de bu golü yapmakta zorlanmadı ve maçta durumu 4-0 yaptı.

Liverpool, sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu 3 puanla Liverpool, Premier Lig'de 25 puana yükseldi. Fulham ise 20 puanda kaldı.

23 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı