Kolombiya Yunanistan: 3-0 Maç Özeti ve Golleri İzle (2014 Dünya Kupası) 14 Haziran 2014

Kolombiya Yunanistan: 3-0 Maç Özeti ve Golleri-Yunanistan Kolombiya 2014 Dünya Kupası Geniş Özeti... Dünya Kupası'nda C Grubu'nun açılış maçında Kolombiya, Yunanistan'ı 3-0 mağlup ett. Yunanistan'ı 3 golle geçen Kolombiya,turnuvaya 3 puanla başladı. İşte Yunanistan Kolombiya maçının özet görüntüleri..
Kolombiya Dünya Kupası Yunanistan 2014 Fıfa Dünya Kupası 


Falcao'dan yoksun bir şekilde geldiği Dünya Kupası'nda ilk maçına çıkan Kolombiya, Yunanistan karşısında maçın ilk bölümünde daha üstündü. Henüz 5. dakikada Juan Cuadrado'nun çıkardığı topu köşeye gönderen Pablo Armero, Yunanistan savunmasından da yardım alarak topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da oyunun hakimi Kolombiya takımıydı. James Rodriguez'in ceza sahası dışından etkili şutlarında kaleci Karnezis gole izin vermedi. Yunanistan'ın belki de ilk tehlikesi ise devrenin son dakikasında geldi. Panagiotis Kone'nin ceza sahası dışından etkili şutunda bu kez Kolombiya kalecisi David Ospina başarılıydı. Karşılaşmanın ilk devresi, Kolombiya'nın tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda mücadelenin temposu biraz daha yüksekti. Yunanistan daha fazla hücumu düşünürken, Kolombiya da yakaladığı kontra atak fırsatlarıyla tehlikeli oldu. Dakikalar 58'i gösterdiğinde Kolombiya, farkı 2'ye çıkaran golü buldu. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda, James Rodriguez'in ortasına eski Trabzonsporlu Teofilo Gutierrez dokundu ve takımını 2-0 öne geçirdi. Yunanistan takımı, 63'te farkı 1'e indirmeye çok yaklaştı. Vassilis Torosidis'in ortasında boş durumda kafa vuruşunu yapan Theofanis Gekas, üst direği geçemedi.

Yunan oyuncuların özellikle ceza sahası dışından gol denemelerinden sonuç çıkmazken, karşılaşmanın skorunu ilan eden gol James Rodriguez'den geldi. Ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Monaco'nun genç yıldızı, köşeye düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı. Kolombiya, C Grubu'nun açılış maçında Yunanistan'ı 3-0 yenerek Dünya Kupası'na 3 puanla başladı.
14 Haziran 2014 Cumartesi günü yayınlandı