Kartalspor 2 : 0 Göztepe

Bank Asya 1. Lig'in 34. haftasında Kartalspor, kendi evinde ağırladığı Göztepe'yi 2-0 mağlup etti.
Bank Asya Göztepe Şampiyon Besim Durmuş 


Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, futbol kamuoyuna kendilerini göstermek istediklerini belirterek, ' İyi bir Kartalspor göstermek istiyorduk. Daha iyisini de yapabilirdik ama genel anlamda düşündüğümüz şeyi sahaya uygulayamadık. Kartalspor Bank Asya'da bulunduğu 7-8 yıl içersinde en fazla puan topladığı yıl bu yıl oldu. Harika bir sezon oldu Kartalspor olarak umarım gelecek sene daha büyük hedeflerle daha iyi bir mücadele verecek bir takım oluruz ' ifadelerini kullandı.

Bank Asya 1. Lig'in en az maliyetli takımlarında birisi olduklarını anımsatan Durmuş, ' Bank Asya'nın en az maliyetli, en az para kazanan bir kaç pirimi de içeride olarak bu günlere gelen bir takımdan bahsediyoruz. Şampiyon olan lider olan takımlar sezon başından beri ben 4 adam alacağım 5 adam alacağım dedi. Biz gidenlerin yerine kendini ifade etmek isteyen oyuncularımızla mücadele ettik bizim 6 tane oyuncumuz bizi terk edip gitti. Biz harika işler başardık, herkese çok teşekkür ediyorum ' dedi.

Sezon sonu itibariyle takımdaki oyuncuları kadroda tutmak istediklerini ifade eden Durmuş, ' Takımım hepsine talip var. Ben oları elimde tutmaya çalışıyorum. Biz 24 saat futbola zaman ayırdık ama 25. saat gerekti. Onunda peşinden koştuk ona da zaman ayırdık ' şeklinde konuştu.

Kartalsporlu futbolcu Okan Yıldız, Play-offa kalamadıklarını dile getirerek, ' Ligi bitirdiğimiz kadar üstte bitirmek istiyorduk. Bunun bilincinde sahaya çıktık. Mutlu da bir son oldu. İnşallah önümüzdeki sene daha güzel günler bizi bekliyor ' ifadelerini kullandı.

Kartalsporlu diğer oyuncu Burak Göksel ise, üst düzey bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayarak, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

GÖZTEPE CEPHESİ

Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar, Göztepe'nin küme düşmemek için mücadele ettiğini dile getirerek, ' Ligde kalmayı garantiledik. Buraya da keyifli güzel bir maç olması düşüncesiyle geldik. İki takımda iyi mücadele etti. Lig bitti herkese geçmiş olsun diyorum ' diye konuştu.

Göztepe kalecisi Akın Sinan Dağdelen, ligin son maçı olması nedeniyle fiziksel ve zihinsel olarak yorgun olduklarını dile getirerek, ' Lig geçen hafta bizim için bitmişti zaten. Prestij mücadelesi vermek, yeni bir galibiyetle bitirmek istedik ama iyi oyunumuzun karşılığını alamadık. Önemli olan kazasız belasız maçı bitirmekti. İyi futbol oynamaya çalıştık. Seneye inşallah daha iyi bir Göztepe olacak. Bunun için çalışacağız ' ifadelerini kullandı.

14 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı