Kardemir D.Ç Karabükspor - Gençlerbirliği Maçı Hazırlığı

Süper Toto Süper Lig ' de haftayı Beşiktaş ' ın ardından ikinci sırada tamamlayan Kardemir D.Ç Karabükspor ' da Gençlerbirliği maçının hazırlıkları başladı.Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde çamlık sahasında yapılan idmana düz koşu yaparak başlayan futbolcular, taktik ve teknik çalışma ile yarım saha maç yaptı.
Tolunay Kafkas Süper Lig Gençlerbirliği Karabükspor 


Takımın idmanını takip eden Karabükspor Mali Sekreteri ve Transfer Komitesi Başkanı Murat Yolbulan, ligin ilk haftasında Kasımpaşa karşısında alınan 3 puanın moral ve motivasyonu ile çıktıkları Elazığ maçında ellerine geçirdikleri fırsatları değerlendiremediklerinden sahadan beraberlikle ayrıldıkları söyledi.

Elazığspor maçında kaybettikleri iki puanı Gençlerbirliği maçı ile telafi etmek istediklerini de anlatan Murat Yolbulan, “Takıma genel olarak baktığımızda yapmış olduğumuz transferlerin hepsi uyum sorunu açtı. Takım olarak iyi bir çalışma temposunda. Yeni transfer noktasında iki ya da üç mevkii daha var. Bunlardan biri santrafor, biri sağ taraf ve diğeri defansif özellikle sol tarafa bir oyuncu alacağız. Çalışmalarımız devam ediyor ve birkaç güne kadar netice almaya çalışıyoruz. Şuna bir taraftan Gençlerbirliği maçına konsantre olurken, diğer taraftan da transfer çalışmalarını yürütüyoruz” dedi.

Marten Gamst Pedersen ' in transferi noktasında ise gerekeni yaptıklarını ifade eden Yolbulan, şunları söyledi:

“İnşallah yarın burada olmasını bekliyoruz. Biz gerekeni yaptık hiç kimse merak etmesin. Taraftarımızın biraz sabırlı olmasını istiyoruz. En önemlisi hafta sonu sahamızda oynayacağımız Gençlerbirliği maçında taraftarımız formaları ile stadı doldursun. KARİUM mağazamıza destek vererek şapkası ile forması ile biraz şehri yaşatmamız lazım. Karabüksporlu olduğumuzu ve Karabük ' e bir şeyler vermemiz gerektiğini herkes bilmeli.”

Öte yandan 1 Eylül Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında oynanacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor - Genlerbirliği maçının bilet fiyatları da belli oldu. Karabükspor yönetimi tarafından Gençlerbirliği maçında bilet fiyatlarının kale arkalarının 15 TL, maraton (Kapalı) kısmının ise 30 TL olarak belirlendiğini ve biletlerin yarından itibaren Karabük Belediyesi yanında yer alan Hakan Büfe Biletix gişesinden, maç günü ise Onurpark Biletix gişesinden satışa çıkacağı belirtildi.

KUZEY KALE ARKASI KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR

Kardemir D.Ç Karabükspor kulübünden yapılan açıklamada, Kuzey kale arkası kombine biletlerinin 28 Ağustos'tan itibaren satışa çıkacağı duyurusu yapıldı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ' Kuzey Kale Arkası Üst A blok kombine kart satışları yarından (28.08.2013) itibaren saat 10.00 - 18.00 saatleri arasında kulübümüz idari binasından 200 ve 250 TL ücretle satışa sunulacaktır. Kombine kart alacakların yanlarında kimlik fotokopisi getirmeleri gerekmektedir ' ifadesine yer verildi.
28 Ağustos 2013 Çarşamba günü yayınlandı