Hasan Şaş çılgına döndü!

Acun Ilıcalı'nın organize ettiği, TV8'de yayınlanan 4 Büyükler Salon Turnuvası'nın finalinde olay çıktı.
Hasan Şaş Acun Ilıcalı Galatasaray 


Fenerbahçe ile Galatasaray veteran takımlarının karşılaştığı finalde, sarı-lacivertlilerin 6-5'lik üstünlüğünün sürdüğü sırada Hasan Şaş, tribünde bir taraftarla tartışmasının ardından kırmızı kart gördü. Şaş sinirli bir şekilde oyundan çıktı, ancak bir süre sonra tekrar olay çıktı.

TV8'in ekrana getirmediği görüntülerde, Hasan Şaş'ın tribünlere giderek ciddi bir tartışmaya daha girdiği belirtildi. Sahada yer alan oyuncuların hepsi de, tribünlere hareketlendi ve bir süre sonra reklama girildi.

Uzun bir aranın ardından mücadele tekrar başlarken, arada taşkınlık çıkartan taraftarların dışarıya çıkartıldığı ve güvenlik önlemlerinin alındığı belirtildi.
Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
17 Ocak 2016 Pazar günü yayınlandı