Göztepe ilk yarıyı iyi bitirme peşinde - İZMİR

- Antrenmandan detaylar - Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna'nın konuşması - Göztepeli futbolcu Adis Jahovic'nin konuşmasıGöztepe ilk yarıyı iyi bitirme peşinde - Göztepe Teknik Direktörü Tuna: - "İlk yarının son maçında hem tatile moralli girme adına hem de ikinci yarıya daha iyi başlama adına avantajlı bir skor olsun istiyoruz" - "Eksiklerimiz var, bunları devre arasında çalıştıktan sonra ikinci yarıya daha güçlü girmeye çalışacağız" - Sarı - kırmızılı oyuncu Jahovic: "Burada çok mutluyum, kalmak istiyorum"İZMİR (AA) - Süper Lig'de 24 Aralık Pazar günü deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, sarı - kırmızılı takım karşısında alacakları iyi bir sonuçla devre arasına moralli girmek istediklerini söyledi.

Tuna, Urla Adnan Süvari Tesisleri'ndeki antrenman sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçında alacakları 1 veya 3 puanla hedefledikleri 30 puanın üzerine çıkmaya çalışacaklarını ifade etti.
Takım olarak gerek disiplin gerek moral olarak iyi seviyede olduklarını kaydeden Tuna, "Eksiklerimiz var, bunları devre arasında çalıştıktan sonra ikinci yarıya daha güçlü girmeye çalışacağız. Galatasaray karşısında da iyi organizasyonumuzu devam ettirmek istiyoruz. İlk yarının son maçında hem tatile moralli girme adına hem de ikinci yarıya daha iyi başlama adına avantajlı bir skor olsun istiyoruz." dedi.
Tuna, gazetecilerin Galatasaray'da yaşanan teknik heyet değişikliğinin yanı sıra sarı - kırmızılı yönetimin olağanüstü genel kurul kararı almasıyla ilgili bir sorusu üzerine, şöyle konuştu:"Bunları Göztepe teknik direktörü olarak değerlendirirsem, bizde öyle şeyler olmadığı için gayet mutluyuz. Şöyle bir gerçek var, bazen avantaj bazen dezavantaj oluyor. Galatasaray'ın bir gerçeği var, İstanbul'da oynadığı 8 maçın 7'sini kazandı, birinde berabere kaldı. Hiç mağlubiyet yaşamadı, bu onlar için bir avantaj. Hoca değişikliğini kendileri değerlendirecektir, takım sahaya çıkıp mücadele ediyor. Seyircinin avantajı var, coşkulu taraftara oynayan bir Galatasaray var."Tuna, sezon başında koydukları kalıcı olma hedefinin gerçekçi bir düşünce olduğunu belirterek, şunları söyledi:"Gerçekçi hedef Avrupa ile alakalı da bir plan gerektiriyor. Bu da bundan sonra başlıyor. Bugüne kadar yaptığımız her şey bizi yarına taşıyacak. Güçlü bir takımız, olgun takımız. Yapmak istediklerimiz var, hala yapamadıklarımız var. " - Jahovic: "Gol attığımda çok mutlu oluyorum"Göztepeli futbolcu Adis Jahovic de bu hafta iyi bir takıma karşı mücadele edeceklerini, hoca değişikliğinden dolayı Galatasaray'ın kriz yaşadığını söyledi.

Kendilerinin de bu durumdan yararlanmaları gerektiğini bildiren Jahovic, "Bugünden itibaren bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Yüzde yüzümüzü vererek oradan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz." yorumunu yaptı.Jahovic, hedefinin Göztepe'nin her zaman kazanması olduğunu belirterek, "Gol attığımda Göztepe kazandığında çok mutlu oluyorum. Umarım bu şekilde devam eder, gerçekten her şeyimi veriyorum. Bu şekilde performansının devam etmesini diliyorum." diye konuştu.
Sezon sonu sözleşmesinin biteceğinin hatırlatılması üzerine Jahovic, kendisiyle ilgilenen takımların olduğunu söyledi.

Jahovic, geçen sezon olduğu gibi bu sezonun da iyi geçtiğini belirterek, "Performansımı iyi bir şekilde sürdürüyorum. Önümüzde bir transfer sezonu olacak, o yüzden ne olur, ne biter, hiç kimse bilemez. Ben her zaman söylediğim gibi burada çok mutluyum, burada kalmak istiyorum. Umarım her şey en iyi şekilde gelişir ama şu anda 30 yaşındayım, tabii ki kariyerimi düşünmek zorundayım." ifadelerini kullandı.
Devre Arası Teknik Direktör Genel Kurul Forma Rektör 

20 Aralık 2017 Çarşamba günü yayınlandı