Giresunspor'a TFF'den Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, beraberindeki heyet Giresunspor Kulübü'nü ziyaret etti.
Milli Takım Cengiz Cindemir Futbol Sporu Erhan Altın 


TFF heyeti, Giresunspor Başkan Vekili Cengiz Cindemir, Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Direktör Erhan Altın tarafından karşılandı. Kulüpteki ziyarette, TFF İcra Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'a Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı'ya Giresunspor ve Milli Takım forması hediye edildi.
Daha sonra Giresunspor Tesisleri'ni inceleyen Koşar, burada yaptığı konuşmada altyapıya önem veren kulüplere desteklerini daha fazla sürdüreceklerini söyledi. Koşar, ' Giresunspor'u altyapıya önem veren bir kulüp olarak görüyoruz. Altyapıya önem veren kulüplere desteğimiz daha fazla olacaktır. Kulüplerimizin astronomik rakamlarla yabancı transferlerinin önüne geçilmesini istiyoruz. Özellikle Akademik Lig'e katılacak olan kulüplerin bunlardan biri de Giresunspor oluyor ki, bu takımlarımızın deplasman giderleri federasyonumuz tarafından karşılanacaktır ' dedi.

Koşar, Giresunspor Başkan Vekili Cengiz Cindemir'in talepleri üzerine, yeni antrenman tesisinin yapılmasına da katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.
26 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı