Giresunspor: 0 - Mersin İdman Yurdu: 3 (Ziraat Türkiye Kupası Maç Özeti)

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Giresunspor ile Mersin İdman Yurdu karşı karşıya geldi. Giresun Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk Mersin İdman Yurdu, 3-0'lık skorla kazanmayı başardı.
Atatürk Ziraat Türkiye Kupası Mersin Türkiye Kupası Giresunspor 


Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Giresunspor'a konuk olan Mersin İdman Yurdu, rakibini 9 dakika içerisinde bulduğu 3 golle saf dışı bırakmayı başardı.

Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı sebebiyle sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Mersin İdman Yurdu, 21. dakikada Robak'la girdiği pozisyondan sonuç alamadı.

İlk yarının sonlarına doğru ev sahibi Burak Karaduman'la girdiği pozisyonu değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İkici yarıda oyuna Hasan Üçüncü'nün yerine Wissem Ben Yahia'yı dahil eden Mersin, bu değişiklikle kilidi açtı.

54'te frikikten Mersin'i öne geçiren Ben Yahia, 60. dakikada da farkı ikiye çıkartan golü kaydetti. Dakikalar 63'ü gösterdiğinde ise sahneye çıkan Ergin Keleş farkı üçe çıkarttı: 3-0

Karşılaşmada başka gol olmayınca Mersin İdman Yurdu, Giresunspor'u ikinci yarıda bulduğu üç golle, 3-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi.


31 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı