Galatasaray Gaziantepspor Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak

Galatasaray Gaziantepspor maçı bu akşam saat 20:00' de başlıyor. Galatasaray Gaziantepspor maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Galatasaray Gaziantepspor maçı Türk Telekom Arena 'da oynanacak. Galatasaray Gaziantepspor Maçını Suat Arslanboğa yönetecek. Galatasaray Gaziantepspor maçını BeyazGazete.com'da canlı takip edebilirsiniz...
Hakan Balta Cimbom Fenerbahçe Fernando Muslera Balıkesirspor 


GALATASARAY - GAZİANTEPSPOR CANLI ANLATIM

Süper Lig ' in 14. haftasının açılış maçında Galatasaray ile Gaziantepspor, Türk Telekom Arena ' da karşılaşacak. Saat 20.00 ' de başlayacak mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Galatasaray Gaziantepspor maçını BeyazGazete.Com'dan canlı anlatım ile takip edebilirsiniz.

Süper Lig'de 11 haftadır zirvede bulunan Galatasaray, 14. haftanın açılış maçında bu akşam TT Arena'da Gaziantepspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar bu karşılaşmayla birlikte zorlu bir periyoda girecek. Gaziantepspor maçının ardından Devler Ligi'nde Braga ile deplasmanda gruptan çıkma savaşı verecek olan Cimbom, ardından ligde sırasıyla Sivasspor (D), Fenerbahçe ve Trabzon (D) ile karşılaşacak.

Cuma Sendromu
Galatasaray, ligde bu sezon cuma günü oynadığı 4 maçta 1 kez kazanabildi. Cuma günü sadece İBB'yi 3-1 deviren Aslan, iki yenilgisini de (Ordu 0-2, Karabük 1-3) cuma günü yaşadı. G.Birliği ile Ankara'da 3-3 kaldı.

Galatasaray'da Son Gelişmeler

Galatasaray ' da sol bacak alt baldır adalesindeki zorlanma nedeniyle tedbir ve tedavi amaçlı olarak antrenmana katılmayan Brezilyalı savunma oyuncusu Cris, maç kadrosuna alınmadı. Sarı-kırmızılılarda Hakan Balta ve Hamit Altıntop sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Fernando Muslera ise kırmızı kart cezasını kupa maçında Balıkesirspor karşısında doldurduğu için bu akşam forma giyebilecek.

Gaziantepspor'da Son Gelişmeler

Konuk ekipte Muhammet ve Yasin sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede takımdakini yerini alamayacak. Kırmızı-siyahlılarda cezalı oyuncu yer almıyor. Gaziantepspor bu sezon Süper Lig ' de deplasmanda oynadığı 6 maçta 3 beraberlik 3 yenilgi aldı. Gaziantepspor bu 6 maçta sadece 2 gol attı ve ligin dış sahada en az gol atan takımı oldu.





30 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı