Galatasaray- Cluj Şampiyonlar Ligi Maçı... Melo Penaltı Kaçırdı

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki 3. maçında Romanya'nın Cluj ekibini konuk eden Galatasaray'ın kadrosundaki değişiklikler dikkati çekti.
Avrupa Albert Riera Hakan Balta Fatih Terim Basel 


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligde son oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasına ilk 11'de başlayan 3 oyuncuyu Cluj karşısında yedekler arasında tuttu.

Sarı-kırmızılı ekipte Gençlerbirliği maçına ilk 11'de başlayan Hakan Balta, Emre Çolak ve Burak Yılmaz, Cluj maçında yedek kaldı.

Milli takım kampındaki sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği maçında kadroya giremeyen Selçuk İnan, Cluj maçına ilk 11'de başlarken, özellikle Gençlerbirliği maçının ikinci yarısındaki performanslarıyla göz dolduran Albert Riera savunmanın solunda, Umut Bulut ise forvette kendisine yer buldu.

-İlk 11'de 7 yabancı-
Galatasaray'ın Cluj karşısına çıkan 11'inde 7 yabancı oyuncu yer aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin yabancı oyuncularından Muslera, Eboue, Dany, Riera, Melo, Amrabat ve Elmander, Rumen ekibine karşı ilk 11'de şans buldu.

Maça başlayan kadrodaki yerli isimler ise Semih Kaya, Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Umut Bulut oldu.

-Maç öncesi takım elbiselerle sahayı incelediler-
Cluj takımı oyuncuları, karşılaşmanın başlamasından yaklaşık 2 saat önce takım elbiseli bir şekilde sahayı inceledi.

Galatasaray taraftarlarının ıslıkları altında sahayı gezen oyuncular, cep telefonlarıyla görüntü alıp, birbirlerinin fotoğraflarını çekti.

Ayrıca, Cluj kalecisi Mario Felguerias, saha içinde her iki kaleye de giderek, elini öpüp kale direklerine dokundurdu ve kalelerin ortasında istavroz çıkardı.

-Maç yoğun yağış altında başladı-
Galatasaray-Cluj karşılaşması, İstanbul'daki hava koşulları nedeniyle yoğun yağmur altında başladı.

Maçtan yaklaşık 3 saat önce başlayan ve zaman zaman sağanak şeklinde devam eden yağış, saha zeminini oldukça ağırlaştırdı.

Mücadelenin başlamasına kısa süre kala görevliler, su birikintisi oluşan bölgeleri temizlemeye çalıştı.

-Taraftarlar yalnız bırakmadı-
Sarı-kırmızılı ekibi, Cluj ile yaptığı önemli maçta taraftarları yalnız bırakmadı.

Yoğun yağışa karşın Türk Telekom Arena tribünlerinde yerlerini alan taraftarlar, takımlarına büyük destek verdi.

Öte yandan, yaklaşık 100 kişilik Rumen taraftar grubu da Cluj takımını kendilerine ayrılan bölümden destekledi.
Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
23 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı