Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk: Şampiyonluğa İnancımız Tam

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, şampiyon olacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.
Felipe Melo Albert Riera İlkbahar Galatasaray Fatih Terim 


GS Store'nin Maslak Sheraton Hotel'de gerçekleştirilen 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nun tanıtımının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztürk, Galatasaray'ın ligin 34 haftalık bölümünde başarılı bir performans gösterdiğini vurgulayarak, ' Ligde 34 haftalık bir Galatasaray resitali vardı. Şampiyonluğa inancımız tam. Fatih Hocaya, oyuncularına tüm kadroya inancımız tam ' diye konuştu.

Adnan Öztürk, spor yöneticilerinin, sporun ve özellikle futbolun sevgi ve kardeşlik olduğunu göstermesi gerektiğini dile getirerek, ' Çocuklarımızı, gençlerimizi çok ihmal ediyoruz. Ben bu akşam hem ona dikkat çekmek istedim hem de sporun ve futbolun bir kardeşlik olduğunu göstermek istedim. Tabi bu arada kızımla da küçük bir mankenlik denemesi yaptım. Bence toplumun nünde hep kavga eden yöneticilerin burada doğal halleriyle de görünmeleri çok önemli bir mesajdı. Hep beraber oturup, Türk sporu, Türk futbolu ne alemde, şapkamızı önümüze koyup bir hesap kitap yapmamız lazım. Ama ısrarla bunu yapmaktan kaçınıyoruz. Hala aramızda bir kavgayı körüklüyoruz. Hala küfür ve nefret var. Umarım bu akşamki söylemlerimiz, verdiğimiz resimler birazcık spor ve kardeşlik ortamına fayda sağlar ' dedi.

' TERİM'İN KARTVİZİTİNDE SADECE TEKNİK DİREKTÖR YAZMIYOR '

Öztürk, kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan yabancı oyuncuları Felipe Melo ve Albert Riera ile ilgili kararı verecek kişinin teknik direktör Fatih Terim olduğunu kaydederek, ' Terim'in kartvizitinde sadece teknik direktör yazmıyor. İdari sportif teknik direktör yazıyor. Dolayısıyla bu tamamen idari bir konudur. İdari bir konu olduğu için de Sayın Fatih Terim sonuna kadar yetkilidir. Sonuçta Fatih Hoca'nın karar verebileceği bir konudur ' şeklinde konuştu.

Derbilerde normal sezonda deplasman maçlarına konuk takım taraftarının gidememesi uygulamasının Süper Final'de devam edip etmeyeceğine yönelik bir soru üzerine Öztürk, ' Voleybol ve basketbol maçlarında bile şiddeti görmeye başladık. İnanın bu yasak çıktığı zaman en çok karşı çıkanlardan biriydim, ama şu oluşturulan ortamı gördükten sonra bir an önce şu 6 haftalık kısmı bitirelim diye bakıyorum. Bu uygulama geldiğinde 'hayır olmamalı' diyen ben, basketbol ve voleybol maçlarında olanları gördükten sonra 'bu seneyi böyle bitirelim' diyorum ' şeklinde cevap verdi.
Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
10 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı