Futbolcular Yabancı Dil Öğrenecekler

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı, aynı zamanda TFF İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar ve beraberindeki heyet, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in başlattığı ' Gidilmedik kulüp, gezilmedik tesis kalmayacak ' projesi kapsamında Ordu'ya geldi.
Orduspor Yıldırım Demirören Futbol Sporu İngilizce 


Orduspor tesislerinde incelemelerde bulunan heyet, Türkiye'de ilk defa futbolcuların yabancı dil öğrenmesine yönelik bir çalışma başlatıldığını açıkladı.

Koşar, ' Yaz mevsiminde bu tesislere her yaş kategorisinde öğrencilerimiz gelecek. Bu gençlerimize hocalarımızın vereceği program nispetinde bir saatlikte İngilizce kursunu başlatırsak hem Türkiye'ye örnek, hem de bu gezi adına büyük bir hatıra olur diye ifade ettim. Onlarda hemen bu konu için harekete geçtiler. Alt yapı hocalarıyla da görüşüp, bunun hemen programlarına aldılar. İnşallah bu yaz Ordu, Ünye ve Fatsalı gençlerimizin aileleri ellerinden tutup seve seve getirecekler. Spor, futbol, yabancı dil öğrenecekler. ' dedi.

Gidilmedik kulüp, gezilmedik tesis kalmayacak hareketine Samsun, Çarşamba, Ünyespor'un ardından ve şimdi Orduspor'da olduklarını belirten Koşar, ' Bu geziler bir çay veya kahve içme adına değil, burada kendi tesislerimizi görmek, kulüpteki arkadaşlarımızla yani aile bireyleriyle beraber olmak ve bundan sonra bu hamleyi de Türk futbolunu, Türk sporunu alt yapılarını nasıl bir adım daha ileriye götürürüz hep beraber karar kılma adına bu seyahatleri düzenledik. ' şeklinde konuştu.

26 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı