Fevzi Tuncay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman İle Görüştü

Beşiktaş'ın ve milli takımın kalecilerinden Fevzi Tuncay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştü.Boşandığı eşinin nafaka ödemediği gerekçesiyle hapis cezası alan ve eski takım arkadaşlarının yardımı ile serbest kalan Fevzi Tuncay, bugün Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile kulüp binasında görüştü.
Türkiye Futbol Federasyonu Fikret Orman Milli Takım Beşiktaş Futbol Sporu 


Fikret Orman'ın daveti üzerine görüşmeye geldiğini belirten eski kaleci Fevzi Tuncay, ' Güzel bir görüşmemiz oldu. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bana her zaman Beşiktaş'ın kapısının açık olduğunu söyledi. Futbol Direktörü Önder Özen ile bir görüşmeleri olacak. Görev olarak ne yapmam gerektiğini, ne yapacağım belli olduktan sonra çalışma şeyi hazırlanacak. Her şey olumlu geçti. Kendilerine teşekkür ediyorum. 10 yıl aradan sonra tekrar kulübe gelmek farklı oldu. Burada olduğum için çok mutluyum ' dedi.

Sezon başında da Beşiktaş ile görüştüğünü hatırlatan Tuncay, ' Sezon başında Önder Özen ile görüşmedim. Başkası ile görüşmüştüm. Fakat bu sıkıntılardan dolayı çalışmam mümkün olmamıştı ' diye konuştu.

Milli Takım'da görev alıp almayacağı şeklindeki bir soruya ise Fevzi Tuncay, ' Milli Takım için Futbol Federasyonu'ndan görüştüğüm kimse olmadı. Şu anda beklemedeyim. Burada başkan ile görüştük. Bundan sonra neler yapacağımıza bakacağız ' diye cevap verdi.
18 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı