Fenerbahçe Sivasspor: 2-0 Maçın Özeti

Fenerbahçe Sivasspor maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe Sivasspor maçı bu akşam saat 20:30'da. Fenerbahçe Sivasspor maçı ATV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Sivasspor maçı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe Sivasspor maçını Özgür Yankaya yönetecek. Fenerbahçe Sivasspor maçını BeyazGazete.Com'dan canlı izleyebilirsiniz...
Can Bartu Mehmet Topuz Can Bartu Tesisleri Aykut Kocaman Fenerbahçe 


Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe, grup mücadelesine başlıyor. Sarı lacivertliler grubundaki ilk maçında bugün Sivasspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 20.30 ' dan itibaren BeyazGazete.Com'dan canlı takip edebilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası ' nda grup mücadeleleri başlıyor. Kupanın son şampiyonu Fenerbahçe A Grubu ' ndaki ilkmaçında bu akşam Sivasspor ' u ağırlıyor.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi Özgür Yankaya, Asım Yusuf Öz ve Mehmet Cem Hanoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Maçta, Deniz Çoban dördüncü hakem olarak görev yapacak.



F. Bahçe Göztepe: 4-0 Maç Özeti
------ F.Bahçe Pendikspor: 1-0 Maç Özeti

Maçın hazırlıklarını dün Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirdiği idmanla tamamlayan sarı lacivertlilerde sakatlığı geçen Semih Şentürk de çalışmaya katıldı. Sol arka üst adalesinin zarında kanama ve kısmi yırtık tespit edilen Dirk Kuyt'ın tedavisine devam edildi. Antrenmanda sağ dizine darbe alan Egemen Korkmaz tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı. Adalesinde sertleşme olan Sezer Öztürk'e ise özel program uygulandı.

Galatasaray maçında kırmızı kart gören Meireles ve sakatlığı süren Kuyt ' ın forma giymeyeceği maçta Teknik Direktör Aykut Kocaman ' ın Göztepe maçında olduğu gibi karma bir kadro ile çıkması bekleniyor. Fenerbahçe ' nin muhtemel 11 ' i şöyle: Mert, Orhan, Serdar, Egemen, Hasan Ali, Selçuk, Cristian, Mehmet Topuz, Sezer, Krasic ve Sow

Konuk Sivasspor ' da ise hedef maçtan en az 1 puanla ayrılıp gruplara iyi bir başlangıç yapmak. Kırmızı beyazlılarda sakatlıkları bulunan Kamil Grosicki, Uğur Kavuk, Erman Kılıç ve Milan Cerny Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ' ın takımını sahaya Borjan, Erhan, Murat, Navratil, Ziya, Kadir, Adem, Mehmet, Aatif, Pedriel, Eneramo 11 ' iyle sürmesi bekleniyor.

Özgür Yankaya İle Kazanamadı
Fenerbahçe, Özgür Yankaya yönetiminde oynadığı 3 kupa maçında da galibiyet alamadı. Sarı-Lacivertliler, 18 Ocak 2010 ' da grup maçında Antalyaspor ' a deplasmanda 4-3, 21 Aralık ' ta Bucaspor ' a sahasında 3-2 yenilmiş, geçen sezon çeyrek finalde Kayserispor ile 2-2 berabere kalmıştı. İlginç bir nokta da, Kanarya ' nın Ziraat Türkiye Kupası ' nda Kadıköy ' deki son yenilgisini Yankaya ' nın yönettiği Bucaspor maçında almasıydı. Fenerbahçe, daha sonra evinde oynadığı 5 kupa maçını da kazanmıştı.

Muhtemel 11'ler:


Fenerbahçe: Serkan, Orhan, Serdar, Egemen, Hasan Ali, Mehmet, Topuz, Sezer, Selçuk, Salih, Krasiç, Sow

Sivasspor: Borjan, Erhan, Murat, Navratil, Ziya, Pedriel, Kadir, Adem, Mehmet, Aatif, Eneramo

Stat: Şükrü Saracoğlu

Saat: 20:30

Hakem: Özgür Yankaya

Yayın: Atv

19 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı