Fenerbahçe Beşiktaş Maçı (Maç Sonu Çıkışlar)

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Tamer Kıran, yönetim olarak ilk galibiyetlerini aldıklarını ve bunun derbide olmasının kendilerini daha da mutlu ettiğini söyledi.Kıran, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ' Derbi galibiyeti bizi ayrıca mutlu etti. Şimdi kalan 2 maçımızı kazanarak sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz ' dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Futbol Sporu 


Her gün bir başka sorunla ilgilendiklerini ifade eden Tamer Kıran, ' Bunların birer birer üstesinden geliyoruz. Futbolcular da bugün inandı. İnançlı bir şekilde sahada mücadele ettiler. İnançla başarabildiklerini herkese gösterdiler ' diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ligdeki takımları TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etmesiyle ilgili soruyu ise siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, ' Böyle güzel gecede sıkıntılı şeyleri konuşmak zor. Beşiktaş olarak savunmamızı PFDK'ya gönderdik. Zaten önemli bölümleri de internet sitemizde yayınladık. Herhangi bir sıkıntı beklemiyoruz. Zaten Etik Kurulu'nun raporunda da bizi suçlayıcı bir durum bulunmuyor ' diye cevapladı.

Beşiktaş'ın gelecek sezon küçülüp küçülmeyeceği yönündeki soruyu, Kıran şu şekilde cevapladı:

' Bu akşam oynayan Beşiktaş gibi bir takım yaratacağız. İstekli, arzulu, yardımlaşan bir Beşiktaş yaratacağız. Böyle bir takımın oluşumu için çalışacağız. Güneşli günler yakın. '
Tamer Kıran, son dönemde kulüpler arasında yaşanan gerginliğin hatırlatılması üzerine, kendilerinin düşük profilde bu süreci götüreceklerini dile getirdi. Sporun centilmenlik olduğuna vurgu yapan Kıran, ' Oyunu çok fazla germenin anlamı yok. İnsanlar arasında nifak tohumu yeşertmemek gerekiyor. Biz bunu düşük profilde götüreceğiz. Tabii ki gerektiği yerde sesimizi çıkaracağız. Ama gerekli gereksiz yerde konuşmayacağız ' açıklamasında bulundu.

4 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı