Fenerbahçe Antalyaspor Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak

Fenerbahçe Antalyaspor Maçı bu akşam saat 20:00'da Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe Antalyaspor Maçını Mete Kalkavan yönetecek. Fenerbahçe Antalyaspor Maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Antalyaspor Maçının canlı anlatımına BeyazGazete.com'dan ulaşabilirsiniz. İşte Fenerbahçe Antalyaspor Maçı detayları...
Avrupa Bursaspor Avrupa Ligi Mehmet Özdilek Antalyaspor 


Avrupa'da grup liderliğini yakalayan Fenerbahçe, ligde 3'te 3 yapıp zirveye oynayan Antalya'yı ağırlayacak. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'ın rahat kazandığı haftada 3 puan dışında bir ihtimali aklına bile getirmiyor.

Fenerbahçe, bugün Kadıköy'de Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa karşısında aldığı 2-0'lık yenilginin ardından, ligde Beşiktaş'ı 3-0 yenip, Bursaspor ile 1-1 berabere kalan, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde de deplasman maçlarında Mönchengladbach karşısında 4-2, AEL önünde de 1-0 kazanan sarı-lacivertli ekip, bugünkü mücadelede de 3 puanı hedefliyor. Rakamlarda da Fenerbahçe'yi bu maçta 3 puana çok yakın gösteriyor.

34 MAÇTA 24 KEZ MAĞLUP ETTİ

Sarı-lacivertliler, ligde 34 maçta 24 kez yenip sadece 3 kez kaybettiği Antalyaspor'u Kadıköy'de 17 kez ağırlarken, son 16'sında sahadan hep zaferle ayrıldı. Kanarya, sadece 1982-83 sezonundaki ilk maçta (1-1) rakibine puan kaybetti. Saracoğlu'nda güney temsilcisinden son 4 maçta gol bile yemedi. Kırmızı-beyazlılar, Mehmet Özdilek yönetimindeki 8 lig maçında da F.Bahçe'yi yenemedi (6 mağlubiyet, 2 beraberlik). Kadıköy'de 47 maçtır bileği bükülmeyen (38 galibiyet, 9 beraberlik) Fener, bugün puan kaybını aklından bile geçirmiyor.

Fenerbahçe:
Volkan, Gökhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali, Baroni, Selçuk, Caner, Krasic (Stoch), Kuyt, Sow.

Antalyaspor: Hakan, Koray, Emre, Deniz, Ergün, İbrahim, Aissati, Emrah, Tita, Isaac, Diarra.

STAT: Saracoğlu

SAAT:
20.00

YAYIN: Lig Tv

HAKEM: Mete Kalkavan

29 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı